23 juli 2014

AS Roma uitshirt 2014-2015

Het nieuwe AS Roma (Associazione Sportiva Roma) uitshirt 2014-2015 is vandaag officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Nike en de club uit de hoofdstad van Italië tijdens de speciale oefentrip van de club door de Verenigde Staten. Nike is vanaf komend seizoen teamkledingsponsor van de Romeinen, nadat de club de productie van de voetbalshirts en kleding vorig seizoen voor eigen rekening had genomen, omdat het contract met Kappa vroegtijdig was beëindigd. Eerder lekte het design van het nieuwe shirt van AS Roma al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe voetbalshirt van AS Roma te worden. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Champions League en COPPA Italia uitwedstrijden gedurende het seizoen 2014-2015. Het nieuwe uitshirt van AS Roma is geïnspireerd door de voetbalshirts van AS Roma gedurende de jaren '60. Het voetbalshirt is namelijk overwegend wit en wordt gekenmerkt door twee diagonale banen in de clubkleuren (I Giallorossi) van AS Roma. Deze banen in het donker geel en bordeaux rood lopen van de linker schouder naar de onderkant van het voetbalshirt. Verder is het shirt voorzien van een klassieke v-hals met bordeaux rode details aan de achterkant. De binnenkant van de kraag bevat een speciaal detail. Deze bevat namelijk een omgekeerde driehoek in het rood met daarin de favoriete leus van de supporters van de club: "La Roma Non Si Discute Si Ama’" (Iedereen houdt van Roma. Daar bestaat geen discussie over). De rechter borst is voorzien van het logo van AS Roma en de andere borst bevat het logo van Nike.

Het nieuwe AS Roma uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met daarop de logo's van Nike en AS Roma. De kousen zijn geheel wit en bevatten bovendien het logo van Nike met daaronder de naam van de club: ROMA. Check hieronder de foto's van het nieuwe AS Roma uitshirt 2014-2015. Dit voetbalshirt kan je evenals het thuisshirt kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals het nieuwe thuisshirt, trainingsshirt, trainingspakken, presentatiepakken, N98 jackets en andere AS Roma merchandising. Inclusief 10% korting en de mogelijkheid tot bedrukking van een eigen naam en nummer of de officiële printing van sterspelers als Strootman, Emanuelson, Totti, De Rossi of Mattia.

Koop het hier.. en geef hieronder je mening!

AS Roma Uitshirt 2014-2015 (2)

AS Roma Uitshirt 2014-2015 b

AS Roma Away Shirt 2014-2015

AS Roma Uitshirts 2014-2015

Extra informatie
Uiteraard zijn alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 uitgerust met de meest geavanceerde technieken van teamkledingsponsor Nike, om de prestaties van het team te bevorderen. De nieuwe AS Roma voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers van AS Roma coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van AS Roma is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaat voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 biljoen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

 Bron foto's: news.nike.com