2 januari 2017

AS Roma trainingsshirts 2017

AS Roma en Nike hebben een tweetal nieuwe trainingsshirts voor 2017 gelanceerd. Deze shirts dragen de Italianen tijdens de trainingen en warming-up van januari 2017 tot mei 2017. Dit is de laatste AS trainingscollectie van Nike van dit seizoen. Medio juni 2017 worden de nieuwe AS Roma tenues en trainingskleding voor 2017-2018 gelanceerd. Het nieuwe trainingsshirt en pre match top worden alleen gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden in de tweede seizoenshelft, welke voor AS Roma komend weekend begint tegen Genoa. Hieronder bespreken we de nieuwe shirts van AS Roma.

AS Roma trainingsshirt 2017

Het nieuwe AS Roma trainingsshirt voor 2017 heeft het standaard Nike template en is ook nog eens geheel in stijl van de clubkleuren van AS Roma. Het shirt is namelijk geheel bordeaux rood (door Nike ''team red'' genoemd) en bevat donker gele (kumquat) accenten. Deze accenten komen terug in de strip over de mouwen en in de swoosh van Nike op de rechter borst. De linker borst is uitgerust met het logo van AS Roma en verder bevat het trainingsshirt een crew neck. Het nieuwe AS Roma trainingstenue kan gecompleteerd worden door een donker rood trainingsbroekje met aan de zijkanten een donker gele strip. Op de shorts prijken ook de logo's van de club en Nike. Dit trainingstenue wordt alleen gebruikt tijdens de trainingen van de club. Tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden draagt AS Roma het zogenaamde squad pre match top.

AS Roma warming-up shirt 2017

Het nieuwe warming-up shirt of inloopshirt van I Giallorossi voor 2017 heeft een iets rijker en flitsender design. Ook dit shirt is geheel in stijl van de clubkleuren van de club uit de hoofdstad van Italië. Het pre match top is overwegend bordeaux rood en bevat flitsende diagonale strepen in de vorm van bliksemschichten over de voorkant van het shirt. Verder is het inloopshirt van AS uitgerust met een donker gele strip over de mouwen en staan op de borst het logo van Nike en de in 1927 opgerichte club. Ook de achterkant van het shirt bevat nog een detail. Hier is namelijk een deel van de naam van de club verwerkt: ROMA. Het warming-up tenue van AS Roma kan perfect gecombineerd worden met de wedstrijdbroekjes van de club.

Alle trainingskleding van AS Roma is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van beide nieuwe shirts van AS Roma. Check ook het nieuwe AS Roma trainingspak voor 2017!

AS Roma trainingsshirt kopen

Het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt van AS Roma voor 2017 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shop. De prijs van het trainingsshirt voor kinderen is € 39,95 en voor volwassenen € 44,95. De prijs van het warming-up shirt voor kinderen is € 44,95 en voor volwassenen € 54,95. Wil je andere AS Roma producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe AS Roma trainingsshirt in deze SHOP!

As -roma -training -shirt -2017 (1)

As -roma -trainingsshirt -2017