6 januari 2016

AS Roma trainingsshirts 2016 uitgelekt

AS Roma en Nike hebben de nieuwe trainingsshirts voor 2016 gelanceerd. Deze trainingsshirts worden door de club gedragen tijdens de trainingen en warming ter voorbereiding op de Serie A en Champions League wedstrijden gedurende de tweede helft van het seizoen 2015-2016. De club en Rome en kledingsponsor Nike hebben twee verschillende trainingsshirts gelanceerd. Het normale shirt zal vooral gedragen worden tijdens de trainingen en het pre match top wordt gedragen tijdens het inlopen voorafgaande aan de wedstrijden. Het inloopshirt heeft een iets rijker design en is dan ook wat duurder. We bespreken uiteraard beide designs!

AS Roma trainingsshirt en inloopshirt 2016

Het trainingsshirt van AS Roma voor 2016 is overwegend blauw en daarmee geheel in stijl van het nieuwe presentatiepak van de club. Door Nike wordt deze kleur ''Ocean/Mist'' genoemd. Verder bevat het trainingsshirt de bordeaux rode accenten uit de clubkleuren van de plaatselijke AS. Deze bordeaux rode accenten komen terug in de crew neck en in de strip over de mouwen en schouders. Ook het logo van Nike, welke sinds 2014-2015 kledingsponsor is van de club uit de Italiaanse hoofdstad, is bordeaux rood. De andere borst bevat het logo van de club.  Zoals aangegeven krijgt het nieuwe pre match top of inloopshirt een iets rijker design. Ook dit shirt is overwegend licht blauw en bevat een flitsende donker rode print aan de onderkant van de voorkant van het shirt. Ook dit shirt bevat een rode strip over de mouwen en het logo van AS Roma en de Amerikaanse kledingsponsor staan op de borst. Op de achterkant van het nieuwe AS Roma pre match top voor 2016 staat de naam van de stad, waarin de club en het stadion Olimpico is gevestigd. Check hieronder de foto's van de nieuwe AS Roma trainingsshirts voor 2016. Beide shirts zijn door Nike uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers in deze shirts optimaal kunnen presteren. Vanaf nu worden de shirts gedragen door sterren als Totti, Dzeko, De Rossi, Strootman, Salah en Nainggolan en nog meer sterren van de plaatselijke AS!

AS Roma trainingsshirts 2016 kopen

Zowel het nieuwe AS Roma trainingsshirt 2016 als het nieuwe AS Roma pre match top 2016 kan je voor kinderen en volwassenen kopen vanaf nu in de onderstaande shops. De prijs van het trainingsshirt voor volwassenen is € 39,95 en voor kinderen € 33,95. Omdat het pre match of inloopshirt van Roma een iets rijker design heeft, is deze duurder. De prijs van dit shirt in volwassen maten is ongeveer € 49,95 en voor kinderen € 39,95. Directe levering en gratis verzending. Check in het overzicht hieronder of hiernaast nog meer beschikbare producten van AS Roma en Nike.

Koop de nieuwste AS Roma trainingsshirts in de online AS Roma voetbalshop
of in de officiële AS Roma shop van Nike!

As -roma -trainingsshirt -2016
As -roma -pre -match -top -2016

Het trainingsshirt van AS Roma voor 2016 is overwegend blauw en daarmee geheel in stijl van het nieuwe presentatiepak van de club. Door Nike wordt deze kleur ''Ocean/Mist'' genoemd. Verder bevat het trainingsshirt de bordeaux rode accenten uit de clubkleuren van de plaatselijke AS. Deze bordeaux rode accenten komen terug in de crew neck en in de strip over de mouwen en schouders. Ook het logo van Nike, welke sinds 2014-2015 kledingsponsor is van de club uit de Italiaanse hoofdstad, is bordeaux rood. De andere borst bevat het logo van de club.