14 juli 2016

AS Roma trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe AS Roma trainingsshirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door Nike en de club. AS Roma en kledingsponsor Nike hebben ook dit jaar twee verschillende trainingsshirt gelanceerd. Het ene shirt wordt vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Het andere shirt betreft het warming-up shirt. Deze pre match top wordt vooral gedragen tijdens het inlopen voorafgaande aan de wedstrijden. AS Roma is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Serie A, waardoor het komend seizoen op het hoogste Europese toneel strijdt. Hieronder bespreken zowel het nieuwe training shirt als pre match top van de club, waarvan Nike sinds 2014-2015 de kledingsponsor is.

Grijs AS Roma training shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe AS Roma trainingsshirt voor 2016-2017 is komend jaar geheel grijs (door Nike obsidian genoemd) en bevat een crew neck. Verder is het nieuwe shirt voorzien van bordeaux rode (team red) details. Deze details komen terug in de strip over de schouders en mouwen en in het logo van Nike op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de in 1927 opgerichte club. Verder bevat het nieuwe trainingsshirt van AS Roma weinig opvallende details. De achterkant van het shirt is namelijk ook geheel grijs. Het nieuwe trainingstenue van Roma kan gecompleteerd worden door een speciaal trainingsbroekje. Dit short heeft dezelfde kleur als het shirt en is dus ook donker grijs met een rode strip aan de zijkanten. Ook de logo's van de club en Amerikaanse kledingsponsor zijn vertegenwoordigd op het broekje.

AS Roma warming-up shirt 2016-2017

Het pre match top van AS Roma wordt door Nike ook wel het DRY SQUAD shirt genoemd en is bordeaux rood (team red). Zoals altijd heeft het inloopshirt een iets rijker design dan het trainingsshirt van de club. Dit shirt bevat dan ook een all-over print van diagonale strepen in twee tinten bordeaux rood over het shirt. Verder is dit trainingsshirt uitgerust met gele accenten, waardoor het shirt geheel in stijl is van de clubkleuren van AS Roma. Deze gele kleur wordt door Nike ''kumquat'' genoemd. Deze kleur komt terug in de strip over de mouwen en in de swoosh van Nike op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de club en de linker borst bevat het logo van ''I Giallirosso''. Verder is de achterkant van het shirt ook uitgerust met de all-over print en staat hier bovendien een deel van de naam van de club: ROMA. Omdat dit het warming-up shirt betreft wordt het warming-up tenue van AS Roma gecompleteerd door het wedstrijdbroekje van de club. Deze is bordeaux rood met een gele strip.

Alle AS Roma trainingskleding is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de shirts welke gedragen worden door sterren als Dzeko, Totti, De Rossi, Nainggolan, Strootman en nog meer sterren. Check ook het nieuwe AS Roma trainingspak voor 2016-2017.

AS Roma trainingsshirt kopen

Het trainingsshirt en warming-up shirt van AS Roma kan je vanaf nu kopen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande shops. De prijs van het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het warming-up shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 54,95 en voor kinderen een prijs van € 44,95. Wil je andere producten AS Roma producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwste AS Roma training shirt in deze officiële AS Roma shop!

of in deze AS Roma STORE!


Grijs -as -roma -training -shirt -2016-2017
As -roma -training -shirt -2016-2017-rood