2 januari 2017

AS Roma trainingspak 2017

AS Roma en Nike hebben afgelopen week ook weer een nieuw trainingspak gelanceerd. Dit trainingspak wordt door de spelers vanaf nu gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft. Dit pak wordt dus alleen gedragen van januari 2017 tot mei 2017. Medio juni zullen de club en Nike een geheel nieuwe collectie lanceren voor het seizoen 2017-2018. Het nieuwe trainingspak van AS Roma bestaat uit een drill top (training sweater) en een strakke trainingsbroek. Dit pak is geheel in stijl van de clubkleuren van de club uit de Italiaanse hoofdstad. We bespreken het design hieronder.

AS Roma training sweater en tech trainingsbroek 2017

De training sweater van het nieuwe AS Roma trainingspak voor 2017 is bordeaux rood (team red) met donker gele (kumquat) accenten. Deze donker gele accenten komen terug in de strip over de mouwen en in de swoosh van Nike op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van de Italiaanse club en zal dit nog zeker tot 2024 blijven doen. De linker borst van de sweater is uitgerust met het logo van de club. Verder wordt de drill top gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Ook is de trainingssweater uitgerust met zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Deze pasvorm wordt nog meer versterkt door de duimgaten, die aan de onderkant van de mouwen verwerkt zijn. Hierdoor hebben de mouwen een fit van een handschoen. De bijbehorende trainingsbroek van het nieuwe pak is overwegend donker grijs (obsidian). Ook in deze zogenaamde tech trainingsbroek zijn bordeaux rode accenten verwerkt. De strip aan de zijkanten van de broek heeft deze kleur, evenals de swoosh van Nike. Op de broek staat ook het logo van de in 1927 opgerichte club. De tech trainingsbroeken van Nike hebben een strakke pasvorm en zijn aan de onderkant uitgerust met een rits. Hierdoor kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met een rits. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingspak van AS Roma voor 2017. Dit pak wordt vanaf nu gedragen door sterren als Totti, Di Rossi, El Shaarawy, Dzeko, Strootman, Salah, Vermaelen, Nainggolan en nog meer sterren. Check bovendien ook het nieuwe trainingsshirt, welke de spelers vanaf nu zullen dragen.

Alle AS Roma trainingskleding is uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

AS Roma trainingspak kopen

Het nieuwste AS Roma trainingspak voor 2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De sweater en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De drill top heeft een prijs van € 54,95 voor kinderen en € 64,95 voor volwassenen. De prijs van de trainingsbroek is voor kinderen € 54,95 en voor volwassenen € 64,95. Wil je andere AS Roma tenues, trainingskleding of retro shirts kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe AS Roma trainingspak in deze SHOP!

As -roma -drill -top -2017

As -roma -trainingsbroek -2017