13 juli 2016

AS Roma trainingspak 2016-2017

Het nieuwe AS Roma trainingspak voor 2016-2017 is een week na de lancering van het nieuwe thuisshirt voor komend seizoen gelanceerd. Dit trainingspak wordt door ''I Giallirosso'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden komend seizoen. AS Roma is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Serie A, waardoor het opnieuw op het hoogste podium van Italië aanwezig is. Nike is sinds 2014-2015 kledingsponsor van de Italiaanse club en heeft twee verschillende trainingspakken gelanceerd. Het ene trainingspak bevat een trainingsjack en de andere een zip training sweater. We bespreken het nieuwe pak van AS Roma hieronder.

Grijs AS Roma trainingspak en zip sweater 2016-2017

Het nieuwe AS Roma trainingspak voor 2016-2017 is komend seizoen donker grijs (Obsidian door Nike genoemd). Dit geldt voor beide nieuwe trainingspakken. De zip sweater bevat evenals het trainingsjack een hoge hals. Waar de rits op het nieuwe trainingsjack helemaal doorloopt, loopt deze bij de drill top of zip sweater door tot de borst. Verder bevat zowel het trainingsjack als de sweater bordeaux rode accenten. Door Nike wordt deze kleur ''team red'' genoemd. Deze accenten komen terug in de strip over de mouwen en schouders en in het logo van Nike op de rechter borst. De linker borst van het trainingsjack en de zip sweater bevat het logo van de in 1927 opgerichte club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Olympisch Stadion in Rome. Het trainingsjack bevat aan de zijkanten twee zakken met een rits. Deze zakken zijn logischerwijs niet op de drill top aanwezig. Het nieuwe AS Roma trainingspak wordt gecompleteerd door een strakke trainingsbroek. Deze broek heeft dezelfde kleur als de top en het trainingsjack. Deze is ook donker grijs en bevat een rode strip tot de knieën. Ook op de trainingsbroek zijn de logo's van de club en Nike aanwezig. Kenmerkend aan de trainingsbroek is dat deze aan de onderkant ritsen bevat, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De trainingsbroek van de drill top heeft een strakkere pasvorm dan die van het andere pak. Om deze reden wordt deze trainingsbroek ook wel de AS Roma tech trainingsbroek genoemd. Alle nieuwe trainingskleding van AS Roma is uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van beide nieuwe trainingspakken van AS Roma, welke gedragen gaan worden door Totti, De Rossi, Strootman, Nainggolan, Sallah, Dzeko, Florenzi, Digne en nog meer sterren. Check ook het nieuwe AS Roma trainingsshirt en pre match top voor 2016-2017

AS Roma trainingspak kopen

Het nieuwe Nike trainingspak van AS Roma voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor zowel kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. Dit geldt zowel voor het trainingspak met drill top als die met het trainingsjack. Het ene trainingspak met het jack heeft een prijs van ongeveer € 120,- voor volwassenen en € 100,- voor kinderen. Het pak met de drill top en tech trainingsbroek heeft een prijs van in totaal € 130,-. De broek heeft een prijs van € 65,- en de zip top ook. Voor kinderen zijn beide items € 55,-. Wil je andere producten van AS Roma kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering.

Koop het nieuwste AS Roma trainingspak in deze officiële AS Roma shop!

of in deze AS Roma STORE!


As -roma -trainingspak -2016-2017-grijs
As -roma -zip -training -top -2016-2017
As -roma -trainingsbroek -2016-2017