Het nieuwe AS Roma trainingspak voor 2015-2016 is voor kinderen en volwassen vandaag officieel gelanceerd door AS Roma en kledingsponsor Nike. In dit trainingspak werken sterren als Totti, Doumbia, Nainggolan, De Rossi, Strootman, Gervinho en Pjanic de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Opnieuw heeft de club uit de hoofdstad van Italië er in samenwerking met Nike voor gekozen een trainingspak te presenteren, welke geheel in stijl is van de clubkleuren van AS Roma.

rode AS Roma trainingspak 2015-2016

Het nieuwste AS Roma trainingspak 2015-2016, welke bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek, is namelijk geheel bordeaux rood. Het trainingsjack van het pak heeft een donkerdere tint bordeaux rood (tegen het bruine aan) dan vorig seizoen het geval is. Dit is dezelfde kleur als het nieuwe AS Roma trainingsshirt 2015-2016. Op de rechter borst van het jack staat het logo van Nike bovendien in het bordeaux rood. Dit is een iets lichtere tint. Nike is overigens sinds 2014-2015 kledingsponsor van AS Roma. De andere borst bevat het logo van I Giallorossi. Verder wordt het trainingsjack gekenmerkt door de strakke raglanmouwen, die nauw om de armen vallen. Het trainingspak van AS Roma wordt gecompleteerd door een broek in precies dezelfde kleur als het trainingsjack. Ook de trainingsbroek heeft namelijk een donkere tint bordeaux rood. Van de bovenkant naar de knieën van de trainingsbroek loopt een rode strip. Ook de pijpen van deze trainingsbroek hebben als kenmerk dat deze strak om de benen vallen. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en bevatten de pijpen aan de onderkant ritsen. Het AS Roma trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke voor ventilatie zorgt en ervoor zorgt dat vocht uit het pak wordt getransporteerd. Check hieronder de foto's van het nieuwe AS Roma trainingspak 2015-2016, welke alle spelers van de Romeinen komend seizoen zullen dragen tijdens de trainingen.

AS Roma trainingspak 2015-2016 kopen

Het AS Roma trainingspak 2015-2016 is zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen in de verschillende AS Roma shops. De prijs van het pak in volwassen maten is € 109,95 en de prijs van het AS Roma trainingspak in kindermaten is € 89,95. Check ook andere beschikbare AS Roma producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het AS Roma trainingspak in de AS Roma Nike shop hier..  en hier 

in de officiële AS Roma voetbalshop! 

Rode -as -roma -trainingspak -2015-2016

Achterkant -as -roma -trainingspak -2015-2016