AS Roma thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe AS Roma thuisshirt 2022-2023 is officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor New Balance met het motto: ''Our World, Our Roma.'' In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer José Mourinho de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2022-2023. Ook dit jaar is New Balance weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de AS Roma tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds de zomer van 2021 de kledingsponsor van de Romeinen. Digitalbits is ook sinds vorig seizoen de shirtsponsor van AS Roma en staat ook dit jaar weer op de AS Roma voetbalshirts.

AS Roma thuis shirt en tenue 2022-2023

Het AS Roma thuisshirt 2022-2023 is dit seizoen een mix van neoclassicisme en de moderne tijd. Het voetbalshirt is bordeaux rood met gele accenten en bevat ook een all-over print. Dit betreft een print van het iconische ASR logo. Dit was het AS Roma logo in de jaren '30 en '50 van de vorige eeuw. De logo's staan in een herhaald patroon op het tenue en zijn verbonden door middel van dunne lijntjes, welke een design van ruiten vormen. Het AS Roma voetbalshirt is verder uitgerust met een moderne polokraag met een knoopje. De band van de kraag is geel en hetzelfde geldt voor een taping op de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het logo van New Balance en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor Digitalbits staat in het geel op het midden van eht nieuwe AS Roma thuistenue. Ook de achterkant van het tenue bevat nog een detail. In de nek staat de tekst: ''Figli di Roma'' (Zonen van Rome). Dit is een eerbetoon aan de band tussen de stad, de club, de spelers en de fans. In de letter O is ook weer een oud AS Roma logo verwerkt. Dit betreft het zogenaamde La Lupa logo. Dit was het AS Roma logo in de periode 1977-1997. Het AS Roma thuistenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en New Balance staan. De kousen zijn ook bordeaux rood met subtiele gele accenten.

Zoals alle tenues van New Balance zijn de AS Roma voetbalshirts ook dit jaar weer uitgerust met de NB Dry technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Last but not least hebben we nog een reactie van AS Roma aanvoerder Pellegrini: ''Ieder detail van ons nieuwe thuisshirt vertelt het verhaal de onbreekbare band van ons team met de stad Roma. Daarom wordt het voor ons spannender om dit voetbalshirt op het veld te dragen.'' Kenny McCallum, algemeen manager van New Balance voegt hier aan toe: ''Dit jaar straalt het AS Roma voetbalshirt pure elegantie uit. New Balance zocht inspiratie uit de ongelooflijke versmelting van verleden en heden die in Rome bestaat en nergens anders in de wereld gevonden kan worden. Dat brengt het ontwerp van dit tenue tot leven.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AS Roma thuisshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pellegrini, Abraham, Zaniolo, Mkhitaryan, Gyan, Smalling, Spinazzola, Veretout en nog meer spelers.

AS Roma thuis shirt en tenue 2022-2023

Het New Balance AS Roma thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL en XXXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het authentic voetbalshirt (de versie die de spelers dragen) is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 129,95. In de webshops kun je de AS Roma tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere AS Roma producten!

Bestel je AS Roma voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of deze AS Roma fanshop

AS Roma thuisshirt 2022-2023

AS Roma thuisshirt 2022-2023

AS Roma thuisshirt 2022-2023

Detail AS Roma thuisshirt 2022-2023

Detail AS Roma thuisshirt 2022-2023