Na een lange tijd van speculeren over het mogelijke uiterlijk van het nieuwe AS Roma thuisshirt 2014-2015 is het AS Roma thuisshirt nu eindelijk officieel gepresenteerd door Giallorossi en kledingsponsor Nike. Vorig seizoen werd reeds bekend dat Nike vanaf het seizoen 2014-2015 de nieuwe teamkledingsponsor wordt van de club uit de hoofdstad van Italië. Vorig seizoen werden de voetbalshirt van AS Roma door de club in samenwerking met Asics geproduceerd. Het nieuwe voetbalshirt van AS Roma wordt gedragen in de Serie A en Champions League thuiswedstrijden gedurende 2014-2015. Thuishaven van de club is het Olympisch Stadion in Rome. Het thuisshirt van de Italiaanse club is uiteraard opnieuw overwegend bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de geel/oranje details. Het AS Roma thuisshirt 2014-2015 kent een klassiek, maar ook stijlvol design. Het voetbalshirt combineert traditie met innovatie. Daarnaast wordt het voetbalshirt gekenmerkt door de dunne krijtstrepen op de voorzijde die zorgen voor een glimmend effect. Het AS Roma thuisshirt 2014-2015 is voorzien van een bordeaux gekleurde polo kraag. De binnenzijde van deze kraag is overwegend geel/oranje gekleurd. In de binnenzijde van de hals is een geel/oranje driehoek verwerkt. Dit detail komt ook terug bij Nike WK voetbalshirts 2014-2015. In deze driehoek is een tekst gedrukt. De tekst “La Roma Non Si Discute Si Ama” is gedrukt in deze driehoek en betekent letterlijk "Over de liefde voor AS Roma bestaan geen vraagtekens". Deze uitspraak wordt veel door de AS Roma fans uitgesproken. De uiteinden van de mouwen worden afgesloten met een brede geel/oranje gekleurde bies. De linker borst is voorzien van het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Nike in het geel/oranje. Het AS Roma thuistenue 2014-2015 wordt aangevuld met een wit short en bordeaux rode kousen. Deze kousen bevatten een oranje swoosh van Nike en de naam van de club in het oranje. Het AS Roma thuisshirt 2014-2015 zal geen sponsor bevatten.

In dit voetbalshirt zullen sterren als Strootman, Totti, De Rossi, Gervinho, Maicon en Pjanic schitteren. De nieuwe AS Roma thuisshirts voor het seizoen 2014-2015 zijn verkrijgbaar bij de online voetbalshop van Subside Sports, inclusief officiële printing en 10% korting. Check hieronder foto's van het nieuwe AS Roma voetbalshirt!

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

AS Roma 2014-2015

AS Roma 2014-2015 2

AS Roma 2014-2015 1

AS Roma 2014-2015 3

Extra informatie AS Roma voetbalshirts


Alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van alle WK landen is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron foto's: news.nike.com