27 december 2015

AS Roma presentatiepak 2016

AS Roma en Nike hebben weer een nieuw presentatiepak voor de club gelanceerd. Dit pak zal alleen nog gedragen worden tijdens het reizen en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden vanaf januari 2016 tot mei 2016. In juli worden de nieuwe voetbalshirts en trainingskleding van AS Roma voor 2016-2017 gelanceerd. Het presentatiepak wordt door de spelers van AS Roma niet gedragen tijdens de trainingen van de club. Het is het vierde presentatiepak dat de club en AS Roma gelanceerd hebben.

Licht blauw/rood AS Roma presentatiepak 2016

Het nieuwe AS Roma presentatiepak 2016 heeft hetzelfde template als het eerder dit seizoen gelanceerde presentatiepak voor 2015-2016 en het speciale Champions League pak van de club. Het trainingsjack van dit pak is overwegend licht blauw en bevat een bordeaux rode strip over de schouders en mouwen. Deze strip is geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt van de club uit de hoofdstad van Italië. Ook het logo van Nike, welke sinds 2014-2015 kledingsponsor van de club is, is bordeaux rood. De andere borst bevat het logo van AS Roma. Verder is het trainingsjack uitgerust met twee zakken. Ook de trainingsbroek van het nieuwe AS Roma presentatiepak bevat twee zakken met een rits aan de bovenkant. Deze broek is bordeaux rood met een iets lichter rode strip aan de zijkanten. Deze strip loopt tot de knieën. Verder zijn ook weer de logo's van de club en het Amerikaanse sportmerk vertegenwoordigd op de trainingsbroek. Kenmerkend aan de trainingsbroek van het pak is verder dat de pijpen strak om de enkels en kuiten vallen. Verder zijn deze ook uitgerust met een rits, zodat je de AS Roma trainingsbroek makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen. De pakken zijn gemaakt van een woven polyester. Dit voelt iets ruwer aan dan het polyester waarvan de trainingspakken waar de club in traint zijn gemaakt. In het pak is ook de Nike Dri Fit technologie toegepast, welke zorgt voor transport van vocht naar de buitenkant en voor ventilatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe AS Roma presentatiepak 2016, welke gedragen wordt door sterren als Totti, Nainggolan, Salah, Florenzi, Gervinho, De Rossi, Dzeko, Maicon en nog meer sterren.

AS Roma presentatiepak kopen

Het nieuwe licht blauw/rode AS Roma presentatiepak 2016 kan je vanaf per direct kopen voor zowel volwassenen als KIDS in de onderstaande shops. De prijs van het trainingspak voor volwassenen is ongeveer EU 110-120 en voor kinderen EU 100,-. Wil je liever andere AS Roma producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder! Of laat je Roma voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Directe levering!

Koop het in deze Roma shop

of de officiële Roma shop van Nike!

As -roma -presentatiepak -2016