Ook het nieuwe AS Roma pre match top of trainingsshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en AS Roma. Dit trainingsshirt wordt door de spelers van AS Roma vooral gedragen in de warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2015-2016 en wordt bovendien gedragen door de wissels wanneer zij gaan inlopen. Het verschil met het trainingsshirt is dat het pre match top vooral voor de warming-up gebruikt wordt. Bovendien is de pre match top duurder dan het trainingsshirt en heeft het vaak een rijker design. Het nieuwe AS Roma pre match top heeft zelfs een flitsend design, welke wel geheel in stijl is van de clubkleuren van de club die afgelopen seizoen als tweede is geëindigd in de Italiaanse Serie A

AS Roma pre match trainingsshirt 2015-2016

Het AS Roma pre match top 2015-2016  is overwegend bordeaux rood en loopt naar beneden in een soort sneeuwend effect over in het wit. Verder is het shirt verdeeld in verschillende vlakken. Deze vlakken worden verdeeld door een design van bliksemschichten, wat het nieuwe pre match een flitsend en snel karakter geeft. Verder bevat het pre match trainingsshirt van AS Roma een witte strip over de mouwen en is de achterkant van het shirt geheel bordeaux rood en bevat de naam van de club: ROMA. De rechter borst bevat het logo van Nike in het wit. Nike is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van Roma. De andere borst  bevat het embleem van AS Roma, welke gekenmerkt wordt door de wolf (Il Lupetto). De AS Roma pre match tops bestaan evenals de nieuwe trainingsshirts en het nieuwe AS Roma thuisshirt 2015-2016 voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de nieuwste technieken zoals het Nike Dri Fit systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat sterren als Strootman, AS Roma held Totti, De Rossi en Pjanic optimaal kunnen presteren, omdat dit systeem ervoor zorgt dat vocht naar de buitenkant van de trainingsshirts kunnen worden getransporteerd. Het nieuwe pre match top van AS Roma kan gecompleteerd worden met een speciaal door Nike en AS Roma gelanceerd trainingsbroekje, welke ook bordeaux rood is met een rode strip aan de zijkanten van de shorts. Check hieronder de foto van het AS Roma pre match top 2015-2016.

AS Roma pre match top 2015-2016 kopen

Dit nieuwe pre match top kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de online shop van Nike. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 49,95 en in kindermaten € 39,95. Het trainingsbroekje is er alleen in volwassen maten en scoor je voor een prijs van € 34,95! Check het overzicht hiernaast voor nog meer beschikbare AS Roma producten van dit seizoen of vorig seizoen of check de retro shirts en jacks!

Koop het hier... en deel hieronder mening!

AS-Roma -PM-top -2015-2016

AS-roma -pre -match -top -2015-2016-b

AS-ROMA-flash -p -m -top -2015-2016