23 september 2016

AS Roma Europa trainingspak 2016-2017

AS Roma heeft in samenwerking met Nike een nieuwe Europa trainingspak gelanceerd. Dit pak wordt door AS Roma gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017. AS Roma wist zich na play-offs niet te plaatsen voor de Champions League en speelt daarom dit jaar op het tweede niveau van Europa. De club is ingedeeld in een poule met Viktoria Pilsen, Austria Wien en Astra Giurgi en strijdt met deze clubs om een plaats bij de laatste 32 van de Europa League. Het nieuwe pak dat we hieronder bespreken wordt ook door de reserves en staf van de club gedragen tijdens deze wedstrijden. Het Europa trainingspak van AS Roma bestaat uit een training sweater en trainingsbroek met details uit de clubkleuren!

AS Roma Europa trainingssweater en trainingsbroek 2016-2017

De trainingssweater voor het Europese trainingspak van AS Roma voor 2016-2017 is geheel zwart en bevat oranje accenten. Deze kleur wordt door kledingsponsor Nike ''perzikcreme'' genoemd. Deze kleur komt allereerst terug in de strip over de mouwen en bovendien in de logo's van de club uit de Italiaanse hoofdstad en de kledingsponsor op de borst. Bovendien wordt de training sweater van AS Roma gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van het pak bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor deze de fit hebben van een handschoen. Het nieuwe Europa League trainingspak van AS Roma wordt gecompleteerd door een strakke zwarte trainingsbroek met een fel oranje strip tot de knieholtes. Ook de logo's van de club en Nike zijn oranje. De AS Roma trainingsbroek is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten met een rits en ook de onderkant van de pijpen bevat een rits, waardoor je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

Zoals alle trainingskleding van Nike zijn ook deze pakken uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de trainingspakken die vanaf nu gedragen worden door sterren als Strootman, Totti, De Rossi, Nainggolan, Dzeko, El Shaarawy en andere sterren.

Europese trainingspak AS Roma kopen

Het Europa League trainingspak van AS Roma  voor 2016-2017 kan je per direct kopen. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kinderen een prijs van € 55,-. Dit is ook de prijs van de trainingsbroek, waardoor de totale prijs van het pak € 130,- voor volwassenen is en € 110,- voor kinderen. Wil je andere producten kopen van de Italiaanse club kopen, check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering! 

Koop het nieuwe AS Roma Europa trainingspak in deze shop!

of in deze officële online AS Roma winkel 


As -roma -europa -training -sweater -2016-2017
AS-Roma -Europa -trainingsbroek -2016-2017