23 september 2016

AS Roma Europa League trainingsshirt 2016-2017

AS Roma en Nike hebben ook een speciaal trainingsshirt voor de Europese wedstrijden dit seizoen bekend gemaakt. In dit shirt werken de spelers van de Italiaanse club de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017. De Italiaanse club van coach Spalletti werd in de play-offs van de Champions League uitgeschakeld door FC Porto, waardoor het overgeleverd is tot het spelen van wedstrijden op het tweede niveau van Europa. AS Roma is ingedeeld in een poule met Viktoria Pilsen, Austria Wien en Astra Giurgi. We bespreken het speciale Europa League trainingstenue van de club hieronder.

Zwart AS Roma Europa training shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Europa League trainingsshirt van AS Roma voor 2016-2017 is even zo flitsend als het nieuwe 3e shirt van de club. Het shirt is overwegend zwart en bevat een crew neck. Verder is het trainingsshirt uitgerust met fel oranje accenten. Deze kleur wordt door Nike ''perzik creme'' genoemd. Deze kleur komt terug in de strip over de mouwen en in de flitsende horizontale strepen, die over het midden van het shirt lopen. Deze banen zijn aan de bovenkant van het shirt iets dikker en worden naar de onderkant van het shirt wat dunner.  Ook het logo van de in 1923 opgerichte club op de borst is fel oranje en dit geldt ook voor de swoosh van Nike op de rechter borst. Nike verzorgt sinds 2014-2015 de tenues en trainingskleding van de club uit de Italiaanse hoofdstad. Het nieuwe AS Roma trainingstenue voor de Europa League kan gecompleteerd worden door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten een strip in het perzik creme. Ook de zijkanten van het broekje zijn weer uitgerust met een strip in deze kleur.

Check hieronder de foto's van de nieuwe AS Roma Europa trainingstenues, welke vanaf nu gedragen worden door sterren als Nainggolan, De Rossi, Totti, Strootman, Dzeko, El Shaarawy en andere sterren. Zoals we van Nike gewend zijn, zijn de tenues ook uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochafvoer, zodat de spelers optimala kunnen presteren.

Check ook het nieuwe AS Roma Europa League trainingspak

AS Roma Europa League trainingsshirt kopen

Het nieuwe AS Roma Europa League trainingsshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops. De prijs van het trainingsshirt voor volwassenen is € 50,- en voor kinderen € 45,-. Het bijbehorende trainingsbroekje heeft een prijs van € 35,- voor volwassenen en € 30,- voor kinderen. Wil je andere producten van de Italiaanse club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering.

Koop het nieuwe AS Roma Europa trainingsshirt in deze shop!

of in deze officële online AS Roma winkel 

AS-Roma -Europa -trainingsshirt -2016-2017