5 oktober 2015

AS Roma Champions League presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe AS Roma Champions League presentatiepak 2015-2016 is afgelopen weekend officieel bekend gemaakt. Dit nieuwe trainingspak wordt door de spelers van AS Roma gedragen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. AS Roma is dit seizoen ingedeeld in poule E met Barcelona, Bayer Leverkusen en Bate Borisov en draagt het nieuwe pak tijdens het reizen naar de wedstrijden en tijdens het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden in het kampioenenbal dit seizoen. Het presentatiepak wordt dus niet als trainingspak gebruikt, waardoor de spelers deze niet dragen tijdens de trainingen of de warming up. Hier heeft de club een ander pak voor bekend gemaakt.

Zwarte AS Roma presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe AS Roma CL presentatiepak is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe AS Roma 3e shirt 2015-2016. Echter zijn dan de kleuren omgewisseld. Waar het nieuwe AS Roma voetbalshirt overwegend licht grijs is met zwarte accenten, is het nieuwe presentatiepak overwegend zwart met licht grijze accenten. De grijze kleur is gebaseerd op de kleur van de vacht van de wolvin (La Lupa) uit het logo van de club. Het trainingsjack van het pak is overwegend zwart en bevat een licht grijze strip over de schouders en mouwen. Op de borst staan de logo's van Nike en de club met grijze accenten. Verder is het jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het nieuwe AS Roma pak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met ook weer een grijze strip aan de zijkanten. Deze strip loopt tot de knieën. Ook de logo's van de Amerikaanse kledingsponsor en de club uit de Italiaanse hoofdstad zijn vertegenwoordigd op de broek. De trainingsbroek van de plaatselijke AS is ook uitgerust met twee zakken en bevat bovendien ritsen aan de onderkant van de pijpen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Een ander kenmerk is dat de pijpen strak om de kuiten en enkels vallen. Bovendien bestaat het gehele pak voor 100% uit een woven polyester en is het uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Dit systeem zorgt namelijk voor verkoeling en transport van het vocht. Check hieronder de foto's van het nieuwe AS Roma presentatiepak die gedragen wordt tijdens het belangrijkste toernooi van Europa. Dit pak wordt gedragen door sterren als Totti, De Rossi, Dzeko, Salah, Gervinho, Cole, Florenzi en Strootman. Eerder dit seizoen lanceerde de club al een wit presentatiepak.

AS Roma Champions League presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe AS Roma trainingspak of presentatiepak kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het pak voor kinderen is slechts € 90,- en voor volwassenen ongeveer € 120,-. Check ook andere beschikbare AS Roma producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Laat ook je AS Roma voetbalshirt voorzien met een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe AS Roma pak in de officiële Roma voetbalshop of

in de officiële AS Roma shop van Nike!

Zwarte -AS-Roma -CL-presentatiepak -2015-2016