26 november 2016

AS Roma 90 jarig bestaan derby voetbalshirt 2017

AS Roma bestaat op 22 juli 2017 negentig jaar en heeft om die reden in samenwerking met kledingsponsor NIKE een nieuw voetbalshirt gelanceerd. Bovendien staat dit shirt geheel in het teken van de ''Derby Della Capitale.'' Dit is de derby tussen AS Roma en Lazio. In dit nieuwe shirt ter ere van het 90 jarig bestaan zal AS Roma een aantal thuiswedstrijden tijdens het seizoen 2016-2017 en 2017-2018 spelen in het Stadio Olimpico in Rome. Het nieuwe AS Roma shirt zal natuurlijk voor het eerst gedragen worden in de derby tegen aartsrivaal Lazio Roma op 4 december 2016. We bespreken het design van het nieuwe voetbalshirt van ''I Giallirossi''

AS Roma derby shirt en tenue 1927-2017

Het nieuwe AS Roma derby voetbalshirt heeft ongeveer dezelfde kleur als het AS Roma thuisshirt. Het shirt is namelijk overwegend bordeaux rood en bevat verder zowel donker rode als gouden accenten. De zwarte donker rode accenten komen terug in de baan aan de achterkant van de hals en in de strip aan de zijkanten van het shirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De swoosh van Nike op de rechter borst is goud. Dit geldt ook voor het logo van de op 22 juli 1927 opgerichte club op de linker borst. Verder bevat de achterkant van het  nieuwe AS Roma derby voetbalshirt nog een speciaal detail. Aan de achterkant van de kraag staan namelijk de letters SPQR in het goud. Deze letters staan voor Senatus Populusque Romanus en verwijzen naar het bestuur van de oud-Romeinse republiek. Deze initialen worden nog steeds gebruikt als symbool voor de stad Rome. Het shirt van AS Roma bevat geen sponsorlogo's, waardoor het shirt een klassieke uitstraling heeft. De bedrukking van de namen en nummers van de spelers van AS Roma op dit shirt zijn ook goud. AS Roma lanceerde eerder dit seizoen al een klassiek uitshirt, gebaseerd op de shirts uit de jaren '80. 

Het nieuwe AS Roma tenue wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een donkere strip. Bovendien staan de logo's van de club en NIKE op de shorts. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. De nieuw shirts zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie. In deze nieuwe shirts schitteren vanaf december 2016 sterren als Totti, Nainggolan, De Rossi, El Shaarawy, Strootman, Dzeko, Salah, Vermaelen en nog meer sterren. Check hieronder de foto's!

AS Roma 90 jarig bestaan voetbalshirt kopen

Het nieuwe AS Roma shirt ter ere van het 90 jarig bestaan kan je vanaf medio december 2017 kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. De authentic Vapor Match versie, welke is uitgerust met de AeroSwift technology, heeft een prijs van € 119,95. In deze shops kan je het nieuwe shirt ook voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële AS Roma bedrukking gebruikt. Andere AS Roma producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste AS Roma shirt in deze in deze shop! (inclusief officiële bedrukking)

of deze officiële AS Roma shop! (inclusief officiële bedrukking)

As -roma -derby -shirt -2016-2017

Derby -shirt -as -roma -2016-2017