14 september 2021

Apoel Nicosia voetbalshirts 2021-2022

De Cypriotische voetbalclub Apoel FC heeft inmiddels in samenwerking met kledingsponsor Macron Sportswear de nieuwe Apoel Nicosia voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de 28voudig kampioen van Cyprus de wedstrijden in de Cypriotische A Divizion en de beker in 2021-2022. Macron is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van Apoel Nicosia en is ook dit jaar de producent van de Apoel FC voetbalshirts.

Apoel Nicosia thuisshirt 2021-2022

Het Apoel FC thuisshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend geel en wordt gekenmerkt door het patroon van zigzagbanen in het blauw op de onderkant van het tenue. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen bevatten ook twee blauwe banen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Macron Hero logo in het blauw en de andere borst bevat de badge van Apoel FC. De twee sterren boven de badge verwijzen naar de 28 landskampioenschappen. Hoofdsponsor Stoiximan versiert het midden van het Apoel Nicosia voetbalshirt. Het tenue bevat ook nog een aantal details. De binnenkant van de hals bevat een speciaal label in de clubkleuren van Apoel FC met daarin de tekst: ''ΑΠΟΕΛ EΛΛΉΝΩΝ.'' In de nek op de achterkant van het tenue staat de naam van de club: Apoel FC. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten dezelfde zigzagprint als op het voetbalshirt. De kousen van het tenue zijn geel met zigzag banen op het midden.

Apoel Nicosia uitshirt 2021-2022

Het Apoel Nicosia uitshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend oranje en bevat ook een graphic print. Dit betreft een print van zwarte ruiten aan de onderkant van het voetbalshirt. Op het midden van het tenue zijn de ruiten kleiner en naar de onderkant van het tenue worden deze steeds groter en staan de ruiten ook dichter op elkaar. Het uittenue bevat een V-hals met kleine opstaande kraag in het zwart. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Alle logo's op het Apoel Nicosia voetbalshirt zijn ook zwart en het tenue bevat dezelfde details als het thuistenue. Zowel het thuistenue als het uittenue bevat aan de binnenkant van de onderkant van het voetbalshirt een band met daarin de tekst, welke verwijst naar de "brothers of APOEL who look down from above": Για τα αδέλφια όλα που κοιτάνε τώρα από τον ουρανό). Het Apoel Nicosia uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en oranje kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Apoel FC voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bryne, Savic, Chebake, Souza, Zabala, Efrem en nog meer spelers.

Apoel Nicosia voetbalshirt bestellen

De Macron Apoel Nicosia voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 79,-. Directe levering!

Bestel de Apoel FC voetbalshirts direct in deze winkel!

Apoel Nicosia thuisshirt 2021-2022