Apoel Nicosia voetbalshirts 2020-2021

Apoel Nicosia en kledingsponsor Macron hebben deze week de nieuwe voetbalshirts van de Cyprioten gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit de hoofdstad van Cyprus de wedstrijden in de Cypriotische A Divizion, beker en in Europa gedurende 2020-2021. Sinds de zomer van 2019 is Macron kledingsponsor van de recordkampioen van Cyprus en ook dit jaar is het Italiaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club van trainer Marinos Ouzounidis.

Apoel Nicosia thuisshirt 2020-2021

Het Apoel Nicosia thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer overwegend geel en wordt gekenmerkt door het grote blauwe kruis over het tenue. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de v-hals van het tenue en de band aan de onderkant van de mouwen is ook blauw. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. Rondom het logo bevindt zich een watermerk in de vorm van het embleem. Op het midden van het tenue prijkt het logo van hoofdsponsor PARIMATCH. In de nek op de achterkant van het tenue is de naam van de club verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en gele kousen met blauwe accenten.

Apoel Nicosia uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het Apoel Nicosia uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel zwart en bevat en design van dunne verticale strepen met glimmende accenten. Ook dit tenue bevat gele details. Alle logo’s op het tenue zijn geel en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de lijnen in de v-hals. Ook een band aan de onderkant van het tenue is geel. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gele details. De Cyprioten hebben dit jaar ook een 3e voetbalshirt. Dit tenue is wit met een y-hals met rondom de hals een blauwe band. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de twee banen in de clubkleuren over de borst. Deze blauwe en gele band hebben een fading effect aan de zijkanten van het tenue. De blauwe accenten komen ook terug ter hoogte van de oksels en de zijkanten van het tenue. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en uitshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en witte kousen met blauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Apoel Nicosia tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Jensen, Vouros, Ioannou, Savic, Klonaridis, De Vicenti en andere spelers. De nieuwe voetbalshirts van Apoel Nicosia kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Cyprioten. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het exclusief in deze SHOP! 

Apoel Nicosia thuisshirt 2020-2021

Apoel Nicosia uitshirt 2020-2021