25 augustus 2017

Apoel Nicosia voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Apoel Nicosia voetbalshirts voor 2017-2018 zijn inmiddels ook bekend. In deze shirts speelt de club de wedstrijden in de competitie van Cyprus en in de Champions League groepsfase gedurende 2017-2018. De Cyprioten zijn dit seizoen in een pittige poule ingedeeld. De club neemt het in groep H namelijk op tegen Real Madrid, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur. Check hieronder alle details van de nieuwe thuisshirts en uitshirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het New GSP Stadium.

Apoel Nicosia thuisshirt 2017-2018

Het thuisshirt van Apoel heeft het gebruikelijke design. Het shirt is geel en wordt gekenmerkt door de dunne blauwe pinstripes. Verder bevat het shirt een ronde hals en staan ook de logo's van Nike, de club en sponsor PARIMATCH op de voetbalshirts. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en gele kousen met blauwe details.

Apoel Nicosia uitshirts 2017-2018

Apoel Nicosia heeft dit seizoen twee uitshirts. Het eerste uitshirt van de club is overwegend oranje en bevat horizontale blauwe banen over het shirt. Deze strepen zijn aan de de bovenkant dunner en worden naar de onderkant van het shirt breder. Bovendien staan deze strepen dichter op elkaar. Ook de zijkanten van het shirt bevatten een blauwe strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Daarnaast is het voetbalshirt van Apoel uitgerust met een v-hals en zijn de mouwen geheel oranje. De logo's van Nike, de club en PariMATCH staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een oranje broekje en oranje kousen. Het 3e shirt van Apoel Nicosia is gebaseerd op het Nike Striped Division II template en wordt gekenmerkt door het design van verticale blauwe banen. Deze banen hebben twee tinten blauw en bevatten aan de bovenkant een vervagend effect. Ook dit shirt heeft een v-hals en is uitgerust met navy blauwe mouwen. In de nek van beide voetbalshirts is de naam van de club verwerkt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje en donker blauwe kousen.

Zoals alle Nike tenues zijn de tenues van Apoel Nicosia uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Deze tenues zijn vooralsnog nergens te koop. Wil je andere voetbalshirts van Champions League clubs kopen? Check ze exclusief in deze SHOPDirecte levering gegarandeerd!