9 juni 2018

Apoel Nicosia thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de kampioen van Cyprus, Apoel Nicosia, is bekend gemaakt door Nike en de Cypriotische club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club haar thuiswedstrijden in het GSP Stadium gedurende 2018-2019. Omdat Apoel Nicosia voor het zesde jaar op rij kampioen is geworden, speelt het opnieuw Europees voetbal. Check hieronder alle details van het nieuwe tenue van Apoel Nicosia.

Het nieuwe thuisshirt van Apoel Nicosia wordt gekenmerkt door de licht blauwe en gele verticale banen over het tenue. Daarnaast is het shirt uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een witte lijn. De mouwen zijn geheel geel. De rechter borst is uitgerust met de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Boven het embleem prijken twee gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 27 landskampioenschappen van de Cypriotische club. Per tien kampioenschappen mag er een ster aan het logo worden toegevoegd. PARIMATCH staat als hoofdsponsor op de tenues van Apoel Nicosia. De achterkant van het shirt is overwegend geel. Hierin staan de namen en nummers van de spelers. De onderkant van de achterkant bevat wel de verticale banen. De bovenkant van de achterkant van het shirt is uitgerust met de naam van de club en aan de binnenkant bevindt zich ook een speciaal detail , welke verwijst naar de leus van de club. Het nieuwe Apoel Nicosia thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en gele kousen. Beide items bevatten uiteraard uitingen van Nike en de club.

De nieuwe Apoel Nicosia tenues zijn ook dit jaar uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Check hieronder nog een afbeelding van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Efrem, Zahid, Sallai en Ebecilio.

Deze tenues zijn vooralsnog nergens te koop. Wil je andere voetbalshirts van Europese topclubs kopen? Check ze exclusief in deze SHOPDirecte levering gegarandeerd!