Apoel Nicosia voetbalshirts 2019-2020

Apoel Nicosia en de nieuwe kledingsponsor Macron hebben de voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Apoel Nicosia de wedstrijden in de Cypriot Firs Division en in Europa 2019-2020. De club uit Cyprus werd afgelopen seizoen voor de zevende keer achtereen kampioen van Cyprus en speelt haar thuiswedstrijden in het GSP Stadium. Vanaf dit seizoen verzorgt Macron dus de tenues van Apoel. Het Italiaanse sportmerk vervangt Nike.

Apoel Nicosia thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Apoel Nicosia thuisshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door het half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is blauw en de andere kant is geel. De zijkanten van het tenue zijn weer contrasterend. De rechter zijkant van het voetbalshirt is geel en de andere kant blauw. De mouwen zijn een combinatie van deze kleuren en worden afgesloten door een blauwe bies. Verder bevatten de Apoel Nicosia thuistenues een ronde hals in het blauw. Het logo van Macron staat op de rechterborst en op de mouwen. De linkerborst bevat het logo van Apoel, inclusief twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de 28 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er een ster aan het logo worden toegevoegd in Cyprus. Op het midden van de voetbalshirts staat sponsor Pari Match. In de hals staat de tekst: ''ΑΠΟΕΛ EΛΛΉΝΩΝ.'' De achterkant van het tenue bevat de naam van de club. De onderkant van het tenue is verder uitgerust met een speciale taping met daarin de tekst: "APOEL FC brothers looking from Heaven." De Apoel Nicosia tenues worden compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe strip. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Apoel Nicosia uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Apoel Nicosia uitshirt voor 2019-2020 is geheel zwart met een design van brede diagonale banen in het zwart/grijs. Verder is het uitshirt van Apoel uitgerust met een henley collar in de clubkleuren van de club. De gele en blauwe accenten zijn ook te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met gele en blauwe details. Het 3e shirt van Apoel Nicosia is dit jaar oranje en wordt gekenmerkt door het design van dunne, horizontale strepen. De banen hebben verschillende diktes. Het 3e shirt van de Cyprioten bevat verder zwarte accenten. Deze zijn te vinden in een vlak onder de oksels en een lijn ana de zijkanten van het voetbalshirt. Verder bevat het uitshirt een gevouwen kraag in het zwart en een oranje V-hals. De logo's van de club, Macron en Pari Match staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Zahid, Nsue, Morais, Al-Taamari, Efrem, Caju en nog meer spelers. De nieuwe voetbalshirts van Apoel Nicosia kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Cyprioten. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2019-2020? Check het exclusief in deze SHOP! 

Apoel Nicosia thuisshirt 2019-2020

Apoel Nicosia uitshirt 2019-2020