Alianza Lima voetbalshirts 2024

Alianza Lima en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe Alianza Lima voetbalshirt 2024 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Peru de Liga 1, beker- en Copa Libertadores wedstrijden in 2024. Afgelopen seizoen eindigde de club weer op de eerste plaats van de competitie. Dit betrof het 26ste kampioenschap in de historie. Ook dit jaar is Nike weer de producent van de Club Alianza Lima tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2011.

Allianza Lima thuisshirt 2024

Het Alianza Lima thuisshirt 2024 combineert het traditionele design met het moderne Nike Strike template. Het voetbalshirt heeft een design van verticale donkerblauwe en witte banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere zilveren lijnen en een deel van de donkerblauwe banen bevat een subtiele lijn met een fading effect in het zilver/goud. De kleur goud komt ook terug in de swoosh van Nike op de rechterborst en de band aan de onderkant van de mouwen. Het Alianza Lima thuisshirt heeft verder alle kenmerken van het Nike Strike template. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Onder deze ronding beginnen de verticale banen. De linkerborst is uitgerust met het clublogo en hoofdsponsor Apuesta Total versiert het midden van het Allianza Lima tenue. De binnenkant van de hals is uitgerust met een label dat verwijst naar het 50 jarig bestaan van het stadion van de club, het Estadio Alejandro Villanueva. Het label bevat een graphic van het stadion met de tekst: 50 Años – 1974-2024. Het Alianza Lima thuistenue wordt gecompleteerd door een wit of donkerblauw voetbalbroekje. De sokken zijn wit met donkerblauwe en gouden accenten.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Geribbelde ronde hals
  • Pasvorm: Normaal

De nieuwe Nike Alianza Lima voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het in de onderstaande fanshop! 

Alianza Lima voetbalshirts 2024
Alianza Lima voetbalshirts 2024
Alianza Lima voetbalshirts 2024
Alianza Lima voetbalshirts 2024