Alianza Lima thuisshirt 2020

De Peruviaanse club Alianza Lima en Nike hebben het nieuwe thuisshirt voor 2020 gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt de club uit de hoofdstad van Peru de Primera División Peruana wedstrijden in het Alejandro Villanueva gedurende komend jaar. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het Amerikaanse sportmerk is namelijk sinds 2011 kledingsponsor van de club waar onder andere Jefferson Farfán en Claudio Pizarro speelden.

Het Alianza Lima thuisshirt voor 2020 heeft het Vapor template van Nike. Dit betekent dat het tenue is uitgerust met een combinatie van een diagonale en rechte hals. De binnenkant van de hals bevat een taping in de kleuren van de Peruviaanse vlag. Deze taping loopt bovendien door over de bovenkant van de achterkant van het tenue en is rood/wit/rood. Verder heeft het Alianza Lima thuistenue het traditionele design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de brede marineblauwe en witte banen over de body van het voetbalshirt. Deze banen lopen ook door over de mouwen. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het blauw en de andere borst is uitgerust met het logo van de in 1909 opgerichte club. Sponsor Banco Pichincha versiert het midden van het voetbalshirt en op de achterkant staan de sponsoren NOC en DoradoBet.com. Het nieuwe Alianza Lima thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten flitsende zigzagstrepen. De kousen van het tenue zijn ook overwegend wit en bevatten net boven het midden ook weer de banen in de kleuren van de vlag van het land. Uiteraard zijn de nieuwe Alianza Lima tenues ook weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Alianza Lima tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Quevedo, Butrón, Balboa, Rodríguez, Aguilar en nog meer sterspelers.

Helaas kun je het nieuwe tenue van Alianza Lima vooralsnog alleen bestellen in de officiële shop. Ben je fan van de club en op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Check het dan in de onderstaande shop. Hier scoor je al een t-shirt vanaf € 24,95! Directe levering!

Bestel je Alianza Lima tenue altijd in deze SHOP! 

Alianza Lima voetbalshirt 2020

Alianza Lima voetbalshirts 2020-2021

Alianza Lima tenue 2020