Alianza Lima voetbalshirts 2018-2019

De Peruviaanse voetbalclub Alianza Lima heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. Deze nieuwe voetbalshirts, van de club uit Lima, zijn te zien tijdens de wedstrijden in de Primera División Peruana. De thuiswedstrijden spelt de 24-voudig Peruviaans kampioen in het Estadio Alejandro Villanueva. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 34.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Alianza Lima? Check de details hieronder!

Alianza Lima thuisshirt 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Alianza Lima is de Amerikaanse shirtsponsor Nike. De rol van shirtsponsor wordt al sinds 2011 vervuld door het sportbedrijf. Net als afgelopen seizoen wordt het nieuwe thuisshirt van de Peruviaanse club gekenmerkt door de donkerblauw en witte clubkleuren van Alianza Lima. Dit keer zijn de kleuren verwerkt in een grafisch design. Wat ons betreft erg vet! Wanneer je goed naar de print kijkt valt op dat dit dezelfde print is als van het thuisshirt van Al-Hilal, ook ontworpen door Nike. Het nieuwe Alianza Lima thuisshirt is gebaseerd op het Nike Aeroswift template. Het meest opvallende van dit template is de kraag. Deze begint namelijk schuin maar eindigt recht. De mouwen van het shirt zijn stijlvol wit van kleur. Ook het swoosh logo van Nike, op de rechterkant van de borst, is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Alianza Lima. Het thuistenue van Alianza Lima wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen, welke versierd zijn met donkerblauwe details.

Alianza Lima uitshirt 2018-2019

Nike heeft afgelopen week niet alleen het thuisshirt van Alianza Lima gelanceerd, ook het uitshirt van de club is officieel naar buiten gebracht. Waar het thuisshirt een flitsend en modern design heeft, heeft het uitshirt juist meer klassieke kenmerken. De basiskleur van het uitshirt is blauw, verdeeld over twee tinten. De body van het shirt is de lichtere tint, terwijl de mouwen van het uitshirt juist extra donker zijn. De hals van het nieuwe tricot is rond en uitgerust met een klassieke knoop. Dit zorgt voor een klassiek karakter van het shirt. Ook bij het uitshirt staat het logo van Nike op de rechterkant van de borst en is het clubwapen van de Peruviaanse club te zien op de linkerkant van de borst. Gaaf detail van zowel het uit- als thuisshirt van de club is dat er, buiten het Nike logo, geen sponsoruitingen te zien zijn. Wat ons betreft nemen meer clubs hier een voorbeeld aan. Het nieuwe uittenue van Alianza Lima wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen.

Zoals bij alle shirts van Nike wordt ook bij de nieuwe tenues van Alianza Lima gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Alianza Lima voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirt van Alianza Lima zijn op dit moment alleen te koop in de fanshop van de club. Ben je opzoek naar andere Zuid-Amerikaanse voetbalshirts? Check dan het overzicht van beschikbare shirts exclusief in DEZE WINKEL.

Directe levering gegarandeerd!