Alianza Lima voetbalshirts 2022

Allianz Lima en kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe Allianz Lima thuisshirt 2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit de Peruviaanse hoofdstad de Primera División Peruana, beker en continentale thuiswedstrijden in het Estadio Alejandro Villanueva in 2021-2022. Nike is sinds 2010 de kledingsponsor van ''Los Grones'' en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de Allianz Lima tenues.

Het Allianz Lima thuisshirt 2022 heeft het bekende design. Het tenue bevat dit jaar vijf verrticale navy blauwe banen en vier verticale witte banen op de voorkant van het tenue. Verder is het tenue uitgerust met rode details. De band aan de onderkant van de witte mouwen is rood en hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike op de rechterborst. De andere borst bevat de badge van het in 1901 opgerichte club. Verder is het Allianz Lima thuistenue uitgerust met een donkerblauwe V-hals. De hals heeft ook aan de achterkant een toelopend design. De achterkant van het voetbalshirt bevat een wit vlak, waarin de namen en nummers van de spelers komen te staan. Het tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en witte sokken. Zoals alle tenues van Nike zijn de Allianz Lima tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Allianz Lima voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Barcos, Farfán, Rodriguez, Pinto, Aguirre en nog meer spelers.  Helaas kun je het nieuwe tenue van Alianza Lima vooralsnog alleen bestellen in de officiële shop. Ben je fan van de club en op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Check het dan in de onderstaande shop. Hier scoor je al een t-shirt vanaf € 24,95! Directe levering!

Bestel je Alianza Lima tenue altijd in deze SHOP! 

Allianz Lima thuisshirt 2022

Allianz Lima thuisshirt detail 2022

Allianz Lima thuistenue 2022