15 februari 2021

Alianza Lima voetbalshirts 2021

Alianza Lima en kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe Alianza thuisshirt 2021 gepresenteerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit de hoofdstad van Peru de Segunda División Peruana en bekerwedstrijden in het Alejandro Villanueva Stadium gedurende 2021.

Alianza Lima thuisshirt 2021

Het nieuwe Alianza Lima thuisshirt 2021 heeft een vrij klassiek detail design en dat komt omdat het voetbalshirt in het teken staat van het 120 jarig bestaan. De basiskleur van het tenue is navy blauw en verder bevat het tenue twee brede witte verticale banen over de body. Daarnaast is het tenue uitgerust met een klassieke polokraag met twee knopen en bevat het tenue gouden accenten. De swoosh van Nike op de rechterborst is goud en de badge van de club is een combinatie van navy blauw en goud. De mouwen zijn aan de onderzijde uitgerust met een speciale and met golven en hierin is het logo van subsponsor ARICA verwerkt. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Banco Pichincha en ter hoogte van de schouders staan de logo’s van GLORY. Ook op de achterzijde van het tenue staan nog een tweetal sponsoren. In de kraag is nog een detail verwerkt. Hier staat is een opvallend lettertype het getal 200 in de kleuren van de Peruviaanse vlag. Dit is een verwijzing naar he 200 jarig bestaan van de natie. Het Alianza Lima thuistenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede taping. Op de broekjes staan ook de logo’s van de club en Nike in het goud. De kousen zijn ook donkerblauw.

Zoals alle voetbalshirts van Nike zijn ook de Alianza Lima voetbalshirts 2021 uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Alianza Lima voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aguilar, Mora, Cornejo, Ballón, Montoya en nog meer spelers.

Helaas kun je het nieuwe tenue van Alianza Lima vooralsnog alleen bestellen in de officiële shop. Ben je fan van de club en op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Check het dan in de onderstaande shop. Hier scoor je al een t-shirt vanaf € 24,95! Directe levering!

Bestel je Alianza Lima tenue altijd in deze SHOP! 

Alianza Lima thuisshirt 2021