23 mei 2017

Ajax lanceert nieuw trainingspak voor thuiswedstrijden 2017-2018

Adidas en Ajax hebben inmiddels ook een trainingspak voor de thuiswedstrijden van de Amsterdammers bekend gemaakt. De lancering van dit pak gebeurde tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018. Het nieuwe trainingspak behoort dan ook tot de trainingscollectie van het thuistenue en bevat dezelfde kleuren als het shirt. Dit pak wordt door de selectie van Ajax gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden in de Johan Cruyff Arena gedurende 2017-2018. Het nieuwe trainingspak van Ajax bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek, geheel in stijl van de clubkleuren van de club uit de hoofdstad. Check hieronder alle details.

Rood/wit Ajax trainingspak 2017-2018

Het trainingsjack van het Ajax pak is een combinatie van rood en wit. De bovenkant van het trainingsjack is namelijk geheel rood en vanaf de borst naar de onderkant van het jack is het wit. Het jack is bovendien uitgerust met een witte rits en de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn ook wit. Bij het nieuwe thuisshirt van de Amsterdammers staan deze strepen overigens op de zijkanten van het shirt en zijn deze zilver. Een subtiele rode lijn is verder te vinden aan de achterkant van het jack. Uiteraard prijken ook de logo's van de club van trainer Peter Bosz en het logo van de Duitse kledingsponsor op de borst. De rechter borst bevat namelijk het adidas performance logo en de andere borst is uitgerust met het embleem van de in 1900 opgerichte club. De drie sterren boven het logo refereren aan de 33 kampioenschappen van de club. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met twee zakken met een rits, waarin je makkelijk spullen op kan bergen.

Het nieuwe Ajax thuis trainingspak voor 2017-2018 wordt compleet gemaakt door een rode trainingsbroek. Deze broek bevat aan de bovenkant een elastische tailleband met trekkoord, waardoor je zelf heel makkelijk de pasvorm aan kan passen. De onderkant van de training pants zijn uitgerust met enkelritsen. Voordelig hieraan is dat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Ook de trainingsbroek is uitgerust met twee zakken en op de broek prijken ook de logo's an de club en adi. De pakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Climacool technology van het merk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check ook het Ajax trainingspak voor de uitwedstrijden of het pak met sweater en strakke trainingsbroek.

Ajax trainingspak 2017-2018 kopen

Het rood/witte Ajax trainingspak 2017-2018 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het rood/witte trainingspak voor kinderen is € 89,95 en voor volwassenen € 99,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Wil je direct het nieuwe Ajax trainingspak kopen? Check het in deze SHOP!