22 mei 2017

Ajax thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Ajax thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd! In dit nieuwe shirt spelen de Amsterdammers voor het eerst in de Europa League finale tegen Manchester United op 24 mei. Verder speelt de club van trainer Peter Bosz ook in dit nieuwe shirt tijdens de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2017-2018 in de Johan Cruyff Arena. De lancering van het nieuwe thuisshirt volgt een week na de bekendmaking van het nieuwe uitshirt. Waar het uitshirt is gebaseerd op het uitshirt van het jaar, waarin Ajax voor het laatst de Champions League won (1994-1995), is het nieuwe thuisshirt ook op een legendarisch shirt gebaseerd. Het shirt is namelijk een ode aan de voetbalshirts van de Amsterdammers tijdens de jaren '70. Zowel in 1971, 1972 als in 1973 werd er beslag gelegd op de voorloper van de Champions League, de Europa Cup I. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt.

Wil je direct het nieuwe Ajax shirt voor 2017-2018 kopen? Check het EXCLUSIEF in deze WINKEL! of deze SHOP!

Ajax thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Ajax thuisshirt voor 2017-2018 heeft een op het oog vrij simpel design, precies zoals in de jaren '70 het geval was. Het voetbalshirt van Ajax wordt zoals altijd gekenmerkt door de brede rode baan over het midden van het shirt en verder is het shirt geheel wit. Het shirt bevat evenals in de jaren '70 een brede witte crew neck en de bies aan de onderkant van de mouwen is rood. De drie strepen van adidas staan dit jaar aan de zijkanten van het shirt en hebben een wat minder opvallende kleur. Deze zijn namelijk zilver. De rechter borst van het nieuwe tricot is uitgerust met het performance logo van adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 2000 verbonden aan de club en blijft in ieder geval tot en met 2018-2019 de tenues en trainingskleding van de Europa League finalist van 2017 verzorgen. De linker borst bevat een badge met het embleem van Ajax in het rood/wit. Boven deze badge prijken drie gouden kampioenssterren. Per tien kampioenschappen mag er in Nederland een ster aan het logo worden toegevoegd en Ajax is 33 keer Eredivisie kampioen geworden. Hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het shirt. Uiteraard bevat het nieuwe tenue van Ajax ook nog een verwijzing naar Amsterdam. Aan de achterkant van de kraag bevinden zich namelijk de drie Andreaskruizen. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten drie zilveren strepen van adidas. Op de shorts staan bovendien de logo's van de club en kledingsponsor. De kousen zijn ook dit jaar weer overwegend wit en bevatten aan de bovenkant een horizontale rode band met daarboven drie zilveren adidas stripes. Het adidas logo en de drie Andreaskruizen staan in het rood op de nieuwe Ajax sokken voor het thuistenue.

Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Dolberg, Ziyech, Sanchez, Schöne, Viergever, Younes, Kluivert, Van de Beek, Nouri en andere sterren. Check ook het nieuwe Ajax uitshirt voor 2017-2018! 

Ajax thuisshirt kopen

Het nieuwe Ajax shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shop. De prijs van het nieuwe shirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Het shirt kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Bovendien kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Hierbij wordt de officiële Ajax bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen gedurende dit seizoen. Wil je andere producten van Ajax kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt EXCLUSIEF in deze WINKEL!

of de online adidas SHOP!