Blauw Ajax trainingspak 2017-2018

Het nieuwe Ajax trainingspak voor 2017-2018 is tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor adidas. Dit betreft het trainingspak dat door de selectie van de Amsterdammers alleen gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Medio juni lanceert de Europa League finalist in samenwerking met het Duitse sportmerk een trainingspak dat vooral gedragen wordt tijdens de voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden gedurende dit seizoen. Het nieuwe trainingspak bestaat uit een training top en strakke trainingsbroek, welke geheel in stijl zijn van het nieuwe uitshirt van de Amsterdammers. Check hieronder alle details.

Wil je het nieuwe blauwe Ajax trainingspak direct kopen? Check het voor kinderen en volwassenen exclusief in deze SHOP 

of de officiële ADIDAS WINKEL

Blauwe Ajax training sweater en trainingsbroek 2017-2018

De Ajax sweater van het nieuwe trainingspak voor 2017-2018 is overwegend donker blauw (dark blue), evenals het nieuwe Ajax uitshirt. Zoals we de laatste jaren van adidas gewend zijn bevatten de training tops van het Duitse sportmerk een hoge hals. Deze is dan ook weer op de Ajax training top aanwezig. Verder heeft het merk afscheid genomen van de speciale mouwen, waarbij een extra sleeve vanuit driekwart onder de ''normale'' mouwen vandaan kwam. Wel bevatten de mouwen van de nieuwe trainingssweater van de club uit de hoofdstad weer duimgaten. Hierdoor hebben deze zogenaamde raglanmouwen de pasvorm of fit van een handschoen en valt de training top nog strakker om het lichaam. Verder bevat de top ook rode accenten, afkomstig uit de clubkleuren van de Amsterdammers. De drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn namelijk rood (bold red) en bovendien bevat de achterkant van de training top van Ajax aan de onderkant een rode en wat smallere witte band. Op rechter borst prijkt het logo van adidas in het wit. De Duitse kledingsponsor is sinds 2000 kledingsponsor van de Amsterdammers en verzorgt dus al zeventien jaar de tenues en trainingskleding van de Amsterdammers. Dit zal in ieder geval nog tot 2019 het geval blijven. De andere borst bevat het logo van de club in het wit. Boven dit logo staan de drie kampioenssterren, welke verwijzen naar de 33 kampioenschappen van de club van trainer Peter Bosz.

Het nieuwe pak van Ajax wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten ook drie rode adidas stripes en is uitgerust met twee zakken met een rits. De rits komt ook weer terug aan de onderkant van de strakke trainingsbroek. Hierdoor kan je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. Verder staan op dit item ook de logo's van Ajax en adi. Zoals alle adidas tenues is de trainingskleding van Ajax ook uitgerust met de Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. Het pak wordt vanaf nu gedragen door sterren als Klaassen, Ziyech, Sanchez, Dolberg, Younes, Schöne, van de Beek, Veltman, Sinkgraven, Viergever, Onana en andere sterren van Ajax. Check ook het nieuwe Ajax trainingsshirt. 

Ajax trainingspak kopen

Het Ajax trainingspak voor 2017-2018 kan je zowel voor kinderen als volwassenen vanaf nu kopen in de onderstaande shops! De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van de training top voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek heeft een prijs van € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Wil je andere producten van de Amsterdammers kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Wil je direct het nieuwe Ajax trainingspak kopen? Check het in deze SHOP!

of de officiële ADIDAS WINKEL