16 mei 2017

Ajax trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe Ajax trainingsshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door de Amsterdammers en kledingsponsor adidas. Dit nieuwe trainingsshirt wordt door Europa League finalist van 2017 gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Ajax heeft ook nog een ander training shirt. Dit shirt maakt deel uit van de collectie rondom het nieuwe thuisshirt en wordt door de spelers gebruikt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de thuiswedstrijden dit seizoen. Check hieronder eerste alle details van dit nieuwe shirt.

Blauw Ajax trainingsshirt en trainingstenue 2017-2018

Het nieuwe Ajax trainingsshirt 2017-2018 heeft dezelfde kleur als het nieuwe Ajax uitshirt. Het shirt is namelijk overwegend navy blauw (door adidas ''dark blue'' genoemd) en bevat rode (bold red) adidas strepen over de schouders en mouwen. Het nieuwe shirt is gebaseerd op het TIRO 17 template van het Duitse sportmerk. Alle trainingsshirts voor 2017-2018 van de clubs waarvan adidas kledingsponsor is, hebben dit template. Dit template wordt gekenmerkt door een v-hals. Verder bevat het nieuwe trainingsshirt van de Amsterdammers een witte lijn aan de achterkant van de v-hals en ook aan de achterkant van het shirt komt een dunne witte lijn aan de onderkant terug. Daaronder bevindt zich een wat bredere rode band. Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in het wit. Het Duitse sportmerk uit Herzogenaurach verzorgt al sinds 2000 de tenues en trainingsclub van de Eredivisionist en blijft dit nog in ieder geval tot 2019 doen. De andere borst is uitgerust met het logo van de club uit de hoofdstad. Boven dit logo staan drie witte sterren. Deze drie sterren verwijzen naar de meer dan 30 (33) landskampioenschappen van de club.

Het nieuwe trainingstenue voor de uitwedstrijden van Ajax kan gecompleteerd worden door een navy blauw trainingsbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten rode strepen van adidas en natuurlijk zijn op deze broekjes ook de logo's van de club en adidas verwerkt. Zoals alle trainingskleding van het sportmerk is ook het nieuwe Ajax trainingsshirt en tenue uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe trainingsshirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Ziyech, Sanchez, Onana, Van de Beek, Klaassen, Dolberg, Younes, Schöne en andere sterren. Check ook het rood/witte Ajax trainingsshirt. 

Ajax trainingsshirt kopen

Het nieuwe blauwe Ajax trainingsshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan dus in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt in kindermaten is € 39,95 en voor volwasssenen € 44,95. Het trainingsbroekje heeft voor kinderen een prijs van € 34,95 en voor volwassenen € 39,95. Wil je andere producten uit de Ajax collectie voor 2017-2018 kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Wil je direct het nieuwe Ajax trainingsshirt kopen? Check het in deze SHOP!