23 mei 2017

Ajax lanceert speciaal trainingsshirt voor thuiswedstrijden 2017-2018

Ajax draagt komend seizoen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden in de Johan Cruyff Arena een geheel ander trainingsshirt dan tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2017-2018. De Amsterdamse club lanceerde in samenwerking met adidas vandaag een nieuw trainingsshirt. Dit gebeurde tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018. Waar het nieuwe thuisshirt gebaseerd is op de voetbalshirts van de jaren '70, is het nieuwe trainingsshirt geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. Check hieronder alle details van het nieuwe Ajax trainingstenue, welke door spelers als Kluivert, Neres, Dolberg, Nouri, Sanchez en andere sterren.

Rood/wit Ajax training shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Ajax trainingsshirt is namelijk overwegend rood en is gebaseerd op het TIRO17 template van adidas. Alle adidas trainingsshirts voor 2017-2018 zijn gebaseerd op dit template van adi. Dit betekent dat het nieuwe Ajax training shirt uitgerust is met een v-hals. Deze v-hals is wit en bevat aan weerszijden subtiele zwarte accenten. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in een band aan de achterkant van het trainingsshirt. De 3 adidas stripes bevinden zich, in tegenstelling tot op het thuisshirt, op de schouders en mouwen. Op het nieuwe thuisshirt staan de drie strepen van adidas aan de zijkanten. Verder bevat het shirt op de borst de logo's van de club en het Duitse sportmerk, dat al vanaf 2000 verantwoordelijk is voor de designs en productie van de trainingskleding en tenues van de Amsterdammers. Boven het Ajax logo staan drie sterren, welke verwijzen naar de 33 landstitels van de club uit de hoofdstad. 

Het rood/witte trainingstenue kan worden gecompleteerd door het nieuwe Ajax trainingsbroekje voor 2017-2018. Dit is hetzelfde broekje als bij het trainingsshirt voor het uittenue hoort. Dit broekje is navy blauw en bevat rode adidas strepen aan de zijkanten van het voetbalbroekje. Op het broekje staan ook de logo's van Ajax en de club. Zoals alle trainingskleding van adidas zijn de trainingstenues van de club van trainer Peter Bosz uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Ajax trainingsshirt kopen

Het nieuwe, rood/witte Ajax trainingsshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De prijs van het trainingsshirt voor volwassenen is € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het broekje is € 34,95 voor KIDS en € 39,95 voor volwassenen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Wil je direct het nieuwe Ajax trainingsshirt kopen? Check het in deze SHOP!