16 mei 2017

Ajax lanceert blauw PES trainingspak voor 2017-2018

Ajax heeft dit jaar ook een zogenaamd PES trainingspak! In het adidas PES trainingspak wordt door de club niet getraind, maar wordt vooral gedragen rondom de uitwedstrijden van de Amsterdammers gedurende 2017-2018. Tijdens de trainingen dragen de spelers dus een ander pak. Dat pak bestaat namelijk uit een training top en strakke trainingsbroek. Het PES trainingspak van de club uit de hoofdstad bestaat dit jaar uit een trainingsjack een wat minder strakke trainingsbroek. Hieronder bespreken we kort het design van het nieuwe trainingspak, welke onderdeel uitmaakt van de nieuwe Ajax uitcollectie voor dit seizoen.

Blauw Ajax trainingspak 2017-2018

Alle items uit de nieuwe uitcollectie van Ajax voor 2017-2018 bestaat is overwegend donker blauw (dark blue) met rode (bold red) accenten. Dit is niet anders voor het PES trainingspak van de 33 voudig kampioen van Nederland. Bovendien is het design van het pak geïnspireerd door het TIRO17 template van het Duitse sportmerk. Het trainingsjack is geheel donker blauw en de rode details komen vooral terug in de drie stripes van adidas over de schouders en mouwen. Deze strepen lopen tot ongeveer het midden van de mouwen. Verder is het jack aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en bevindt zich aan de onderkant van de achterkant van het trainingsjack een subtiele dunne witte lijn, welke naar de voorkant loopt en net voor de rits stopt. De rits van het jack is bovendien donker blauw. De logo's van Ajax en adidas op de borst zijn overwegend wit. Ook de drie sterren boven het embleem van de Amsterdamse club zijn wit. Adidas verzorgt overigens al sinds 2000 de trainingskleding van Ajax en blijft dit in ieder geval tot 2019 doen. De trainingsbroek van dit pak heeft dezelfde kleuren als het jack. Ook deze is overwegend donker blauw en bevat. Opvallend is dat de drie strepen van adi ontbreken op de broek. Wel is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken en prijken de logo's van de club en adidas op de trainingsbroek. De onderkant van de broek is uitgerust met ritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen.

Zoals we van alle trainingskleding van Ajax en adidas gewend zijn, is het nieuwe PES trainingspak uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het pak wordt vanaf nu gedragen door de gehele selectie van de club. Check bovendien het nieuwe trainingspak, dat WEL gedragen wordt tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden. Of check het super populaire en strakke anthem trainingsjack, waarmee de basis van Ajax het veld betreedt voorafgaande aan de wedstrijden gedurende 2017-2018.

Ajax trainingspak voor kinderen en volwassenen kopen

Het nieuwe blauw/rode Ajax PES trainingspak voor 2017-2018 kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Het pak in kindermaten is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Het pak voor volwassenen kan je kopen in de maten S, M, L, XL, XXL en XXXL. De prijs voor KIDS is € 89,95 en voor volwassenen € 99,95. Wil je andere (nieuwe) producten van Ajax kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Wil je direct het nieuwe, blauwe Ajax PES trainingspak kopen? Check het in deze SHOP!