16 mei 2017

Blauw Ajax anthem trainingsjack 2017-2018

Ajax heeft komend seizoen een nieuw anthem trainingsjack. Dit betreft het jack dat de spelers van de club dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2017-2018. Mocht Ajax zich kwalificeren voor de Champions League, dan zien we de spelers ook in dit jack tijdens het afspelen van het Champions League anthem komend seizoen. Het nieuwe anthem jack maakt onderdeel uit van de vandaag gepresenteerde uitcollectie voor 2017-2018, maar wordt ook gedragen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden in de Johan Cruyff Arena komend seizoen. Check hieronder alle details van het nieuwe anthem jack van Ajax!

Direct enthousiast over dit vette Ajax jack? Scoor het exclusief in in DEZE SHOP of de officiële ADIDAS WINKEL

Het nieuwe Ajax anthem trainingsjack wordt gekenmerkt door de capuchon. Deze capuchon heeft adidas sinds begin 2017 geïntroduceerd bij de anthem jacks van de clubs, die met adidas op de borst spelen. Vorig seizoen hadden deze jacks namelijk nog een baseball collar. Deze is nu ingeruild voor een hoge kraag met driedelige capuchon. Het nieuwe jack is geheel in stijl en lijn van het nieuwe uitshirt van de club. Dit betekent dat het trainingsjack overwegend donker blauw (dark blue) is. Opvallend aan deze jacks is dat de drie strepen van het Duitse sportmerk zijn weggelaten op het jack en het logo van het Duitse sportmerk uit Herzogenaurach niet op de rechter borst staat, maar juist op de linker mouw. Hierdoor heeft het jack nog meer een echte uitstraling van de club. Bovendien zijn de mouwen van het jack uitgerust met een horizontale witte lijn. Het logo van de Amsterdammers is te vinden op de linker borst. Boven dit logo bevinden zich de drie kampioenssterren, welke verwijzen naar de 33 landskampioenschappen van de club. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zogenoemde kangoeroezakken. Dit zijn de wat iets diepere zakken van het trainingsjack. Verder is het jack uitgerust met een geribbelde zoom en boorden. Het jack bestaat voor 70% uit katoen en 30% uit polyester, waardoor het een super zacht gevoel heeft! Check hieronder nog meer afbeeldingen van het jack. Check ook het nieuwe Ajax trainingspak of trainingssshirt van de uitcollectie.

Het blauwe anthem trainingsjack van Ajax voor 2017-2018 is alleen voor volwassenen te koop en in de maten XS, S, M, L, XL een XXL. De prijs van het trainingsjack is € 89,95 voor volwassenen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Ajax anthem trainingsjack exclusief in DEZE SHOP!

of deze officiële WINKEL