30 juni 2015

Ajax anthem trainingsjack 2015-2016

Nadat Ajax en Adidas vorige week de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 officieel gepresenteerd hebben, is nu ook het nieuwe Ajax anthem trainingsjack voor komend seizoen gelanceerd. Dit anthem trainingsjack zal door de spelers van Ajax vooral gedragen worden wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de Eredivisie, Champions of Europa League en KNVB beker wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016, zowel thuis als uit. Het nieuwe Ajax trainingsjack is geheel in stijl van de kleuren van de thuis trainingslijn en de kleuren van de uit trainingslijn.

zwarte Ajax trainingsjack 2015-2016

Het nieuwe Ajax trainingsjack 2015-2016 is namelijk overwegend zwart. Dit is dezelfde kleur als het nieuwe trainingsshirt, trainingspak en presentatiepak dat de Amsterdammers dragen tijdens de trainingen en warming-up die de Amsterdammers dragen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden. Over de mouwen en schouders van het nieuwe jack lopen drie witte Adidas strepen. Het Ajax logo met de bijbehorende drie sterren ter ere van de 33 Eredivisie kampioenschappen zijn fel groen (SOLAR GREEN). Dit is bovendien de kleur van het nieuwe Ajax uitshirt 2015-2016 en komt ook terug in de trainingsshirts, trainingspakken en sweaters die de Godenzonen dragen ter voorbereiding op de uitwedstrijden. De fel groene kleur komt ook terug aan de achterkant van het jack. De onderkant van het jack is aan de achterkant namelijk uitgerust met zowel een fel groene horizontale baan als een witte horizontale baan. Ook het logo van de Duitse teamkledingsponsor, die sinds 2000 verbonden is aan Ajax, op de rechter borst is wit. Verder is het nieuwe Ajax trainingsjack uitgerust met een lage hals en bevat het twee zakken aan de zijkanten. Opvallend is dat het jack ook een borstvakje met rits bevat op de rechter borst. Check hieronder een foto van het nieuwe Ajax anthem jacket dat dit seizoen gedragen wordt door sterren als Veltman, Klaassen, Gudelj, Heitinga, Dijks, Milik, El Ghazi en nog meer andere Ajax sterren.

Ajax anthem trainingsjack 2015-2016 kopen

Het Ajax anthem trainingsjack 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online shop van Ajax voor een bedrag van € 79,95 in volwassen maten in de online Ajax fanshop. Het jack is niet in kindermaten gelanceerd. In plaats daarvan heeft Ajax een speciaal fel groen sweat vest gelanceerd, welke geheel in stijl is van de kleuren van het Ajax uitshirt 2015-2016. Deze zijn namelijk ook fel groen en zijn slechts € 49,95! Deze check je hier. Directe levering en gratis verzending. Check ook het overzicht met beschikbare Ajax producten hiernaast.


Zwarte -Ajax -trainingsjack -2015-2016