24 juni 2015

Ajax trainingssweater 2015-2016

Het moment dat de eerste training van Ajax start, komt steeds dichterbij en daarmee ook de bekendmaking van de nieuwe Ajax trainingskleding 2015-2016. Vandaag is het nieuwe Ajax training sweater 2015-2016 officieel gelanceerd, evenals de nieuwe Ajax trainingsshirts, trainingspakken en het presentatiepak uit. Deze training sweaters worden door de spelers van de Amsterdamse club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, Champions of Europa League en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2015-2016. Ajax en Adidas gaan twee verschillende sweaters lanceren. Het zwarte Ajax training sweater wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden in de Amsterdam Arena. Het blauwe Ajax trainingssweater met fel groene details wordt vooral gedragen tijdens de trainingen warming-up ter voorbereiding op de uitwedstrijden. Helaas hebben we van beide sweaters nog geen foto, maar deze volgen snel!

Zwarte Ajax trainingssweater 2015-2016

Het Ajax trainingssweater 2015-2016 voor thuiswedstrijden is geheel zwart en evenals het nieuwe Ajax trainingsshirt en trainingspak gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template. Dit betekent dat over de borst van de sweater dunne verticale lijntjes lopen. De mouwen van de sweater bevatten rode Adidas strepen, welke standaard op alle nieuwe trainingskleding van de club uit de hoofdstad te zien zijn. Verder is de trainingsweater van Ajax uitgerust met een ronde hals en is aan de onderkant uitgerust met zowel een witte als een rode baan. De linker borst bevat het logo van Ajax en daarboven staan drie gouden sterren. Deze drie sterren mogen de Amsterdammers boven het logo plaatsen, omdat de club meer dan 30 keer (33) kampioen van Nederland is geworden. De andere borst bevat het logo van Adidas in het wit.

Blauwe Ajax trainingssweater 2015-2016

Naast een zwart sweater hebben Adidas en Ajax ook een overwegend fel blauw Ajax trainingssweater voor 2015-2016 gelanceerd met fel groene (SOLAR GREEN) details. Deze wordt vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de uitwedstrijden en heeft dan ook dezelfde kleur als het Ajax uitshirt 2015-2016. Dit trainingssweater is overwegend helder blauw en bevat fel groene Adidas strepen over de schouders en mouwen. Deze kleuren komen bovendien terug in een horizontale band aan de onderkant. Aan de onderkant van de sweater is ook een witte band te vinden. Ook het logo van de club op de linker borst is overwegend fel groen, evenals de sterren boven het embleem van de Amsterdammers en het Adidas performance logo op de anders borst. Ook dit sweater is uitgerust zijn met een ronde hals en er lopen subtiele dunne lijntjes over de borst. Beide nieuwe Ajax training sweaters 2015-2016 bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met het Adidas Climacool systeem, welke ervoor zorgt dat de spelers van Ajax droog blijven tijdens de trainingen en optimaal kunnen presteren. 

Ajax trainingsbroek 2015-2016

De nieuwe Ajax trainingssweaters 2015-2016 kunnen worden gecompleteerd worden door twee verschillende Ajax trainingsbroeken of sweat pants die de club ook gaat lanceren. De trainingsbroek voor de zwarte trainingssweater is ook zwart met rode Adidas strepen aan de zijkanten. De andere Ajax trainingsbroek of sweat pants zijn blauw met drie gele Adidas strepen aan de zijkanten. Beide Ajax trainingsbroeken zijn uitgerust met twee zakken en op beide items staat zowel het logo van Ajax als het logo van Adidas, welke al sinds 2000 verbonden is aan de nummer 2 van het seizoen 2014-2015.

Ajax trainingssweater 2015-2016 kopen

Het nieuwe Ajax trainingssweater 2015-2016 kan je vanaf nu kopen voor volwassen. Deze trainingssweater is dus alleen beschikbaar in volwassen maten en heeft een prijs van € 54,95. De prijs van de Ajax trainingsbroeken of sweat pants in volwassen maten is ook € 49,95. Check daar ook het nieuwe Ajax PES trainingspak en het nieuwe presentatiepak. Directe levering en geen verzendkosten! Of check het overzicht met beschikbare Ajax producten hiernaast!

Koop het Ajax trainingssweater in de officiële Ajax fanshop!Ajax -training -sweater -2015-2016-zwart

Ajax -training -sweater -blauw -groen -2015-2016