24 juni 2015

Ajax trainingspak 2015-2016

Het nieuwe zwarte Ajax PES trainingspak 2015-2016 is officieel gelanceerd door Adidas en Ajax. Dit volgt op de bekendmaking van het zwarte Ajax trainingsshirt 2015-2016, het presentatiepak en de nieuwe traininggssweater. Naast het zwarte trainingspak zal Ajax binnenkort ook nog een andere versie lanceren. Het ene Ajax trainingspak 2015-2016 wordt vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, Champions of Europa League en KNVB Beker thuiswedstrijden in de Arena gedurende 2015-2016. Het andere Ajax PES trainingspak wordt vooral gedragen ter voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2015-2016.

zwart Ajax trainingspak 2015-2016 thuis

Het eerste Ajax trainingspak 2015-2016 is overwegend zwart met rode (BOLD RED) details. Het trainingsjack van het nieuwe Ajax trainingspak 2015-2016 is geheel zwart en is evenals het zwarte Ajax trainingsshirt gebaseerd op het Tiro15 template van Adidas. Dit template komt terug in de dunne verticale lijnen over de borst. Bovendien bevat de onderkant van het trainingsjack een horizontale witte en rode baan. Over de schouders en mouwen van het pak lopen drie rode Adidas strepen. Verder is het Ajax trainingsjack uitgerust zijn met een rood logo van de Amsterdamse club, waarboven drie gouden sterren staan. Deze sterren verwijzen naar de meer dan 30 (33) gewonnen Eredivisie kampioenschappen van de club uit de hoofdstad. De andere borst is uitgerust met het logo van Adidas in het wit. Traditioneel zijn de Ajax trainingspakken voorzien van twee zakken aan de zijkanten van het jack. De trainingsbroek van het Ajax pak is geheel zwart met rode Adidas strepen aan de zijkanten en een horizontale rode baan aan de bovenkant. Bovendien zijn de Ajax PES trainingspakken traditioneel uitgerust met zakken met een rits aan de zijkanten en mogen de logo's van de club en Adidas niet ontbreken.

blauwe Ajax trainingspak 2015-2016 uit

Ajax en Adidas hebben ook een blauw trainingspak met SOLAR GREEN (fel groene) details gelanceerd. Dit trainingspak zal vooral gedragen worden in de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2015-2016. Het trainingsjack van dit pak is overwegend helder blauw. Dit is een iets andere tint blauw dan het trainingspak van vorig seizoen. De fel groene details zijn gebaseerd op de kleuren van het nieuwe Ajax uitshirt 2015-2016. Deze fel groene kleur komt terug aan de onderkant van het trainingsjack en in de Adidas strepen over de schouders en mouwen. Bovendien heeft het geborduurde logo van de Amsterdamse club  deze kleur, evenals het logo van Adidas, welke al 15 jaar kledingsponsor is van de Amsterdammers. De onderkant van het jack is ook uitgerust met een witte horizontale band. De trainingsbroek van het blauwe Ajax trainingspak is ook overwegend blauw en bevat fel groene Adidas trademark strepen aan de zijkanten van de broek. Hierop zijn ook de logo's van de Duitse kledingsponsor en de nummer twee van de Eredivisie van afgelopen seizoen vertegenwoordigd. De broek wordt afgesloten met een elastiek boord aan de onderkant. Beide Ajax trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester. Check hieronder de foto's van de nieuwste Adidas Ajax trainingspakken. 

Ajax trainingspak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Ajax trainingspak kan je zowel voor kinderen als voor volwassen kopen.  De prijs van het Ajax trainingspak in volwassen maten is € 84,95 en de prijs van het pak in kindermaten is € 74,95. Check ook de andere nieuwe Ajax trainingskleding in het overzicht hiernaast! Directe levering en geen verzendkosten! 

Koop het nieuwste Ajax trainingspak in de officiële Ajax fanshop 

Ajax -pes -trainingspak -2015-2016

Ajax -trainingspak -2015-2016