Het nieuwe Ajax uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de Amsterdammers en kledingsponsor Adidas. Eerder lekte het nieuwe voetbalshirt van Ajax voor de uitwedstrijden al uit. Dit blijkt daadwerkelijk het nieuwe uitshirt van Ajax te worden. Ajax speelt in dit voetbalshirt de Eredivisie, Champions/Europa League en KNVB beker uitwedstrijden gedurende 2015-2016. Het blauwe uitshirt van het seizoen 2014-2015 wordt ingeruild voor een shirt met een opvallende kleur. Het shirt is namelijk overwegend fel groen (solar green). Dit op verzoek van de technische staf van Ajax, die onder leiding staat van trainer Frank de Boer. De technische staf wilde een lichte kleur voor het nieuwste Ajax uitshirt.

Ajax uittenue 2015-2016

Het nieuwe Ajax uitshirt 2015-2016 is fel groen met details uit de kleuren van de Amsterdamse vlag en witte details. De witte details komen terug in de v-hals van het shirt en in de drie Adidas strepen over de mouwen. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen geheel wit. Verder is het nieuwe Ajax uitshirt voorzien van drie banen aan de onderkant van het shirt. Deze mesh panels zagen we ook al terug in de vorige week gelanceerde voetbalshirts van Colombia, Venezuela en Argentinië voor de Copa America, welke plaats vindt in Chili. Deze mesh banen aan de onderkant van het Ajax uitshirt zijn rood/zwart/rood, welke de kleuren van de stad Amsterdam zijn en bovendien de kleuren van de aanvoerdersband. Details van de aanvoerdersband van de Amsterdammers komen ook terug in het Ajax thuisshirt 2015-2016. Wanner de linker mouw omgeslagen wordt, is ook het design van de Ajax aanvoerdersband te zien. De rechter borst van het nieuwe Ajax voetbalshirt bevat het logo van Adidas in het grijs/zwart. Adidas is al sinds 2000 teamkledingsponsor van de Amsterdamse club. De andere borst bevat het embleem van Ajax in het zwart. Boven dit logo staan de drie Ajax kampioenssterren in het zwart, welke verwijzen naar de meer dan 30 (33) gewonnen Eredivisie kampioenschappen. Op het midden van het shirt prijkt het logo van de nieuwe hoofdsponsor ZIGGO. Ziggo heeft Aegon op 1 januari 2015 vervangen als hoofdsponsor en zal dat in ieder geval tot en met 2019 blijven. Nieuwe Ajax uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een fel groen voetbalbroekje met aan de achterkant een zwarte band en aan de zijkanten witte Adidas trademark strepen. Bovendien is het logo van Ajax in het zwart op het broekje geborduurd en is het logo van de Duitse kledingsponsor aanwezig op de shorts. De kousen zijn ook geheel in stijl van de nieuwe kleuren van het tenue. Deze zijn overwegend zwart met aan de bovenkant drie witte Adidas strepen. Op het midden van de sokken bevindt zich een fel groene band. Bovendien staat de naam van de Amsterdammers op de kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Ajax uitshirts 2015-2016, waarin sterren als Veltman, Klaassen, Heitinga, Milik, El Ghazi, Boilesen en Gudelj onder andere zullen gaan schitteren.

Officiële bedrukking Ajax uitshirt 2015-2016

Ajax en Adidas hebben dit seizoen gekozen voor een geheel nieuwe bedrukking op het Ajax uitshirt 2015-2016. Deze bedrukking is overwegend zwart en bevat zowel een rode als een witte uitlining, waarmee ook de bedrukking van het Ajax uitshirt geheel in stijl is van de Amsterdamse vlag of de Ajax aanvoerdersband. De rugnummers van Ajax zijn daarnaast uitgerust met het logo van de club.

Ajax uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Ajax uitshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de officiële Ajax fanshop. Inclusief officiële bedrukking van alle Ajax spelers of een eigen naam en nummer. De Ajax fanshop is de enige shop die exclusief de officiële Ajax bedrukking aanbiedt. Het is bovendien mogelijk de officiële Eredivisie badge op je Ajax voetbalshirt te bedrukken. Het nieuwe uitshirt heeft een prijs van € 79,95 in volwassen maten en € 64,95 in kindermaten. De shorts hebben een prijs van € 37,95 in volwassen maten en € 34,95 in KIDS maten. De kousen hebben een prijs van € 12,95. Directe levering en gratis verzending! Check ook de beschikbare Ajax producten hiernaast!



KOOP HET HIER! en geef hieronder je mening!

Ajax -uitshirt -2015-2016

 Ajax -voetbalbroekje -uit -2015-2016



Ajax -sokken -2015-2016 (1)




Bron foto's: ajaxshop.nl