24 juni 2015

Ajax trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe zwarte Ajax trainingsshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Ajax en Adidas. Met het oog op de eerste training van Ajax op 25 juni lijkt dat niet erg opvallend te noemen. De nieuwe Ajax Adidas trainingsshirt zullen namelijk voor het eerst tijdens de eerste training van Ajax gedragen. Bovendien zal Ajax in deze trainingsshirts de trainingen en warming-up afwerken ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker, Champions en Europa League wedstrijden. Het lijkt er sterk op dat Ajax en Adidas naast het zwarte trainingsshirt nog een ander trainingsshirt gaan lanceren. Het zwarte Ajax trainingsshirt wordt vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de thuiswedstrijden in de Amsterdam Arena. Het andere trainingsshirt wordt vooral gedragen tijdens de voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2015-2016. We bespreken ze hieronder allebei!

Zwarte Ajax trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe zwarte Ajax trainingsshirt 2015-2016 zal vooral gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de thuiswedstrijden gedurende 2015-2016. Dit trainingsshirt is evenals de Adidas Real Madrid trainingsshirts 2015-2016 en het AC Milan trainingsshirt 2015-2016 gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template. Het Ajax trainingsshirt is geheel zwart en uiteraard mogen de clubkleuren van Ajax niet ontbreken in het trainingsshirt. De onderkant van het het nieuwe shirt bevat een horizontale rode (door Adidas ''BOLD RED'' genoemd) en en witte baan. Verder zijn de mouwen uitgerust met drie rode Adidas trademark strepen. Het logo van Ajax is in het rood geborduurd op de linker borst en daarboven staan drie gouden sterren. Deze drie gouden sterren verwijzen naar de 33 gewonnen Eredivisie kampioenschappen van de Amsterdammers. De andere borst bevat het logo van Adidas, welke sinds 2000 kledingsponsor is van de club uit de hoofdstad. Verder is het zwarte trainingsshirt uitgerust met een ronde hals en lopen er dunne verticale lijntjes over de borst. Dit is een kenmerk van het Adidas Tiro 15 template.

Blauwe Ajax trainingsshirt 2015-2016

Ajax en Adidas hebben vandaag ook een blauw trainingsshirt gelanceerd, welke gedragen wordt ter voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2015-2016. Dit trainingsshirt heeft een heldere kleur blauw en bevat een witte en fel groene baan aan de onderkant van het blauwe trainingsshirt. Ook over de mouwen van dit trainingsshirt lopen fel groene (SOLAR GREEN) Adidas trademark strepen. Het embleem van Ajax is in het fel groen geborduurd op de linker bors. Bovendien heeft het logo van Adidas op de andere borst ook de kleur SOLAR GREEN. Ook over de borst van dit trainingsshirt lopen dunne verticale lijntjes, welke aan de achterkant van het shirt doorlopen. Verder is het blauwe Ajax trainingsshirt met fel groene details voorzien van een ronde hals. Beide Ajax trainingsshirts 2015-2016 bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met het Adizero systeem. Dit systeem zorgt voor ventilatie en zorgt er bovendien voor dat vocht en zweet uit de Ajax trainingsshirt s worden getransporteerd. Check hieronder de foto's van zowel het zwarte Ajax shirt als het blauwe Ajax shirt, waarin sterren als Milik, Heitinga, Dijks, Gudelj, Klaassen, El Ghazi, Kishna en nog meer andere Ajax sterspelers. 

Ajax trainingsshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Ajax trainingsshirt 2015-2016 kan je zowel voor kinderen als voor volwassen kopen. De prijs van het Ajax trainingsshirt in volwassen maten is € 43,- en de prijs van het Ajax trainingsshirt in kindermaten is € 38,-. Check daar ook de nieuwe Ajax presentatiepakken, trainingspakken, polo's en andere Ajax merchandising! Of check het overzicht met beschikbare Ajax producten hiernaast. Direct levering en gratis verzending! 


Koop het officiële Ajax trainingsshirt in de officiële Ajax fanshop


Zwarte -ajax -trainingsshirt -2015-2016

Blauw -gele -ajax -trainingsshirt -2015-2016