1.Na het nieuwe thuisshirt van AC Milan is ook de nieuwe trainngskleding van de Italiaanse club officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Italiaanse club. Deze trainingskleding wordt door de spelers van Milan gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A en COPPA Italia wedstrijden gedurende 2015-2016. AC Milan speelt dit seizoen geen Europees voetbal. In dit artikel wordt het nieuwe trainingsshirt besproken. Dit trainingsshirt is geheel zwart en wordt gekenmerkt door een speciaal vlak over de borst, welke dunne glimmende verticale lijntjes bevat. Verder bevat het nieuwe Milan trainingsshirt, evenals het AC Milan thuisshirt 2015-2016, zilveren of grijze Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Ook het logo van Adidas op de rechter borst is zilver. De andere borst bevat het logo van AC Milan. Dit is vrij opvallend, omdat op het nieuwe thuisshirt in plaats van het AC Milan logo, het St. George kruis staat met daarin het AC Milan logo verwerkt. De onderkant van het trainingsshirt van AC Milan bevat een horizontale rode baan en het shirt is voorzien van een ronde hals. De achterkant van het shirt bevat de naam van de club in het officiële AC Milan lettertype en daaronder een dunne verticale baan in de kleuren van de Italiaanse vlag (groen/wit/rood).

Het trainingsshirt bestaat voor 100% uit gerecycled polyester en is ook voorzien van de Adidas Climacool technologie. Deze technologie zorgt voor ventilatie en ervoor dat de sterren van Milan droog blijven tijdens de trainingen, waardoor ze optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto van het nieuwe trainingsshirt van AC Milan. In dit trainingsshirt trainen sterren als Montolivo, EL Shaarawy, Mexes en Van Ginkel. Deze trainingsshirts kan je voor een prijs van € 43,- kopen in de online shop van Adidas. Scoor daar nog eens 15% EXTRA KORTING

als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Check daar ook de nieuwe AC Milan presentatiepakken, trainingspakken, training sweaters, hooded sweaters, sweat pants en andere AC Milan merchandising.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

AC Milan Trainingsshirt 2015-2016

Zwart -AC-Milan -trainingsshirt -2015-2016