1.FC Köln voetbalshirts 2018-2019

Ook de Duitse club 1.FC Köln heeft de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Dit is in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor Uhlsport gedaan. Uhlsport heeft een 4 jarige overeenkomst gesloten met de Duits club die afgelopen seizoen helaas is gedegradeerd naar het tweede niveau in Duitsland. Aankomend seizoen zien we de nieuwe voetbalshirts van 1.FC Köln dus terug in de 2. Bundesliga en in de DFB Pokal, het Duitse beker toernooi. FC Köln speelt haar thuiswedstrijden in het RheinEnergieStadion. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 50.000 supporters. Deze supporters hebben afgelopen seizoen moeten afzien en hopen dat de spelers van de Duitse trainer Markus Anfang zo snel mogelijk terugkeert op het hoogste niveau in Duitsland. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van 1.FC Köln? Check de details hieronder!

1.FC Köln thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van 1.FC Köln wordt net als ieder jaar gekenmerkt door de rode en witte kleur. Echter is de basiskleur van het thuisshirt van 1.FC Köln dit jaar wit. Over het shirt loopt één rode diagonale lijn. Onder deze lijn loopt een diagonaal strepen patroon. Deze strepen zijn grijs van kleur. Het nieuwe thuisshirt van Köln is uitgerust met een ronde hals. Deze is rood van kleur. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn rood. Vlak langs de hals van het shirt staat de naam van de Nieuwe kledingsponsor Ulhsport, in rode letters. Op de linkerkant van de borst staat het logo van FC Köln. Dit logo bevat natuurlijk ook de geit. Hier komt ook de bijnaam ‘’De Geitenbokken’’ vandaan. In het midden, op de voorkant van het shirt staat de naam van kledingsponsor REWE. De kleur van deze sponsor is rood. Het nieuwe thuistenue van FC Köln wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen. Beide met uitingen van club en sponsor.

1.FC Köln uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van FC Köln is net als vorig jaar rood van kleur. Echter waar Erima afgelopen seizoen nog voor een erg modern shirt koos, heeft Uhlsport ervoor gekozen om een simpel en modern uitshirt te creëren voor de Duitse club. Het nieuwe uitshirt is dan ook volledig rood op een subtiel randje langs de klassieke polo kraag na. Ook de naam van kledingmerk Uhlsport op de rechterkant van de borst is wit van kleur. Het schitterende clubwapen met bok Hennes, de enige levende mascotte in Europa, staat op de linkerkant van de borst. De Duitse shirtsponsor REWE staat op het midden van het shirt, in grote witte letters.

1.FC Köln 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Als laatste heeft Uhlsport ook een derde wedstrijdshirt gelanceerd voor dé titelfavoriet in de 2.Bundesliga. Het derde wedstrijdshirt is zwart van kleur met witte details. Dit voetbalshirt van Köln ziet er erg modern uit. Dit komt onder anderen door de witte stippen op de zijkant van het shirt. Het nieuwe shirt is ook uitgerust met een ronde hals. Toch bevat deze wel een knoop. Op de rechterkant van de borst staat de naam van kledingsponsor Uhlsport. Terwijl op de linkerkant van de borst het clubwapen van Köln prijkt. De naam van de shirtsponsor staat hier vlak onder. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van 1.FC Köln wordt gecompleteerd door een zwarte broek, waarbij het stippenpatroon doorloopt en zwarte voetbalkousen.

1.FC Köln voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van 1.FC Köln zijn vanaf medio augustus 2018 te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Ben je opzoek naar andere producten van de Duitse club? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je 1.FC Köln voetbalshirts in DEZE WEBSHOP