Het nieuwe thuisshirt van 1. FC Koln voor het seizoen 2011/2012 is via de website van de club vandaag bekend gemaakt. In tegenstelling tot het shirt van het voorgaande seizoen is het thuisshirt van FC Koln geheel wit en bevat het een aantal donkere witte lijnen rondom de borst. De witte kleur van het shirt is door de supporters uitgekozen. De kraag is rond en heeft een kleine opening bij de hals. Op de linkerborst staat teamkledingleverancier Reebok en op de andere borst het logo van 1. FC Koln. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor REWE. Ter hoogte van beide schouders is ook nog het logo van Reebok te vinden.

Het broekje, dat bij het FC Koln tenue 2011/2012 hoort, is wit en bevat de iconische Reebok golven en ook het logo van ''Die Geissböcke''. Ook de kousen zijn wit en bevatten de naam van de club.

 

1. FC Köln speelt op 14 mei 2011 in de wedstrijd tegen Schalke 04 voor het eerst in dit maagdelijk witte tenue. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt. Het nieuwe FC Köln thuisshirt kan je bovendien vanaf nu kopen in de voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!