Boca Juniors trainingspak 2021-2022 - Grijs

 

Bestel hier direct het adidas Boca Juniors trainingspak 2021-2022 voor volwassenen. Dit trianingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak wordt door Boca Juniors gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in 2021-2022. Het trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek! 

De adidas Boca Juniors training sweater 2021-2022 heeft het TIRO 21 template. De trainingstrui is grijs en bevat een blauw vlak in de hoge hals. Vanuit hier lopen de drie adidas strepen in het blauw over de mouwen. Ter hoogte van het midden van de mouwen worden de adidas strepen afgebroken door midden van mesh en vervagend deze. Verder bevat de Boca Juniors trainingstrui 2021-2022 een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen betreffen raglanmouwen en de onderkant van de mouwen bevatten ook dit jaar weer duimgaten. Wanneer je je duimen door deze gaten doet, heb je een nog beter gestroomlijnde pasvorm. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club en de achterkant van de trainingstrui van Boca Juniors is iets langer. Dit biedt de optimale bescherming. De trainingsbroek is dit jaar blauw met aan de zijkanten zilveren adidas strepen.. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken en de bovenkant een tailleband. Deze trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de Boca Juniors trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen.

Het Boca Juniors trainingspak 2021-2022 bestaat voor 100% uit dubbel gebreid polyester en  is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De adidas Boca Juniors trainingsbroek heeft een standaard pasvorm en draagt erg comfortabel.  Klik direct op de buttons om de top te bestellen.