SKU: HF1489

Koop hier het nieuwste Argentinië uitshirt 2022-2023 voor kinderen. Dit voetbalshirt kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar. Het shirt is namelijk te koop in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164, 176 en XS.  In dit voetbalshirt speelt het Argentijnse voetbalelftal de WK 2022 uitwedstrijden en overige interlands in de periode 2022-2023. 

Het Argentinië uitshirt 2022-2023 is een combinatie van navy blauw en paars. Paars is de kleur van diversiteit en dit vormt de inspiratie voor het Argentinië uittenue. Het voetbalshirt bevat bovendien een all-over print van vlammen op de onderzijde van het tenue. Deze paarse vlammen zijn geïnspireerd door de zonnestralen van de Meizon (Sol de Mayo)/Incazon van de Argentijnse vlag. Het Argentinië uittenue bevat verder een v-hals met aan de binnenkant een vlak met een paarse lijn. Ook de adidas trademark strepen en een taping op de zijkanten van het tenue zijn paars.  Het logo van de AFA (de Argentijnse voetbalbond) staat op de linker borst. Boven dit embleem staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1978 en 1986. Dit logo betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. De rechter borst bevat het adidas performance. Dit is het nieuwe adidas logo. Het logo bevat alleen nog maar vier diagonale blokken en wordt het 3BAR logo genoemd. In de nek op de achterzijde van het tenue staat een graphic van de Meizon. De Argentinië tenues zijn dit seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • Strak model
  • Geribbelde V-hals
  • Dubbelgebreid, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Geribbelde boorden
  • Langere zoom aan de achterkant
  • Geweven Argentinië-embleem
  • Artikelkleur: Legacy Indigo / Purple Rush

Klik direct op de buttons om het Argentinië uitshirt voor kinderen te bestellen. In deze winkels kun je het nieuwe Argentinië tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Koop deze producten