SKU: HF3918SUIT

Bestel hier direct snel het adidas Argentinië trainingspak 2022-2023 voor kinderen. Dit trainingspak dragen de spelers van het Argentijnse voetbalelftal tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en andere interlands in de periode 2022-2023. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het trainingspak is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. 

De Argentinië training sweater 2022-2023 heeft het TIRO 23 template. Deze training sweater is overwegend lichtblauw  en wordt gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Op de borst prijken bovendien de logo's van de Argentijnse voetbalbond en adidas in het donkerblauw. Boven het logo van de AFA staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1978 en 1986. Het adidas logo betreft het nieuwe performance logo. Dit logo bestaat alleen nog maar uit drie diagonale blokken en wordt het adidas 3BAR logo genoemd. De mouwen van de training sweatervan het Argentijnse voetbalelftal betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen goed mee met de bewegingen van de armen, zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, waardoor deze de fit van een handschoen hebben en de training top strak om het lichaam valt. De achterkant van de sweater is iets langer en dit biedt de optimale bescherming. De drie strepen van adidas over de onderkant van de mouwen zijn ook lichtblauw en de zijkanten van de training sweater bevat een paarse golf.

De trainingsbroek van Argentinië is geheel navy blauw en bevat aan de bovenkant een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De bovenkant bevat bovendien een trekkoord. De achterkant van de pijpen bevatten mesh inzetstukken, welke zorgen voor de perfecte ventilatie. Op de broek staan bovendien de logo's van de Argentijnse voetbalbond en adidas in het lichtblauw. Bovendien bevat de trainingsbroek lichtblauwe lijnen. Deze broek heeft een strakke pasvorm en bevat aan de onderkant enkelritsen, waarmee je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De zijkanten van de broek bevatten drie strepen van adidas en ook twee zakken. Deze broek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit trainingspak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Klik direct op de buttons om het Argentinië trainingspak 2022-2023 voor kinderen te bestellen! 

Koop deze producten