Merk: SKU: IQ0820SUIT

Bestel hier het adidas Argentinië trainingspak 2024-2025 voor volwassenen en kinderen. Dit trainingspak dragen de spelers van het Argentijnse voetbalelftal tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Copa América 2024 wedstrijden en andere interlands tijdens deze periode 2024-2025. Dit item is beschikbaar in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL. 

De adidas Argentinië training sweater 2024-2025 heeft alle kenmerken van het adidas TIRO24 template. Deze training sweater is beige en bevat een lichtblauwe golf met flitsende strepen op de zijkanten. Ook de achterkant van de hals is uitgerust met een lichtblauw vlak. De adidas strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor de logo’s van adidas (rechterborst) en de Argentijnse voetbalbond (linkerborst). De Argentinië training sweater is uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, voor de ideale pasvorm. De achterkant van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

De adidas Argentinië trainingsbroek 2024-2025 heeft ook alle kenmerken van het adidas TIRO24 template. De trainingsbroek is donkergrijs en bevat aan de zijkanten een lichtblauwe golf met flitsende strepen. Op de onderkant van de trainingsbroek staan lichtblauwe adidas strepen. De logo's van de Argentijnse voetbalbond en adidas ter hoogte van de heupen zijn goud. Deze trainingsbroek bevat aan de bovenkant een tailleband met trekkoord, waarmee je de pasvorm aan kunt passen. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met een rits. De onderkant van de Argentinië trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek nog makkelijker over voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen. De trainingsbroek heeft een getailleerde pasvorm. De broek valt namelijk vooral strak om de enkels en kuiten. Het trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Koop deze producten