Roze Paris Saint Germain 4de voetbalshirt 2021

Paris Saint Germain en Jordan Brand hebben vandaag een roze Paris Saint Germain voetbalshirt gelanceerd. Dit tenue fungeert als vierde voetbalshirt en wordt door de Franse kampioen gedragen in een aantal Champions League en Ligue 1 wedstrijden vanaf nu tot het einde van het seizoen 2020-2021. Ook dit seizoen is het basketbalmerk weer verantwoordelijk voor het design van het vierde tenue van de Parijzenaren. Sinds 2018 heeft het merk dat onderdeel is van het merkenportfolio van Nike Inc een samenwerkingsverband met Paris. Het contract loopt nog tot de zomer van 2022.

Nu al fan van dit opvallende Paris Saint Germain voetbalshirt? Bestel het exclusief in de officiële Nike SHOP! 

Roze Paris Saint Germain tenue 2021

Het roze Paris Saint Germain 4e voetbalshirt heeft een speciaal thema en is geïnspireerd door het sterrenstelsel. Daarmee illustreert het tenue de fase waarin de club zich momenteel bevindt als evoluerende voetbalclub! Het opvallende tenue symboliseert de ambities van de Fransen als team van de toekomst. Daarnaast staat het tenue symbool voor een club die durft, vooruitstrevend en baanbrekend is. De club verlegt internationaal haar grenzen, innoveert, creëert en inspireert. Zo dat is een hele mond vol, tijd om het design van het tenue te bespreken. 

Het nieuwe Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021-2022 is overwegend roze en bevat een speciale iriserende print in het roze (Hyper Pink), paars (Psychic Purpe) en zwart. Voor degenen die niet bekend zijn met iriseren, iriserende kleuren zijn het gevolg van breking van het licht in of aan het oppervlak van een voorwerp dat bestaat uit verschillende lagen met verschillende brekingsindices. Het effect heeft wat weg van de kleuren van de regenboog of een zeepbel. Dit effect is dus ook aanwezig op het nieuwe voetbalshirt van Paris Saint Germain. Het voetbalshirt bevat echter nog een print. Deze print symbool voor een olifantshuid, welke op zijn beurt weer is geïnspireerd door een print op de Nike Air Jordan III sneakers, die door Nike werden geïntroduceerd in 1987. Alle logo's op het roze Paris Saint Germain voetbalshirt zijn zwart. Het Jordan Brand logo op de borst is zwart en hetzelfde geldt voor het logo van ALL (All Accor Live Limitles) op het midden van het tenue. De hotelketen is sinds de zomer van 2019 hoofdsponsor van de club van trainer Mauricio Pochettino en beide partijen hebben een langjarige deal. De badge van Paris Saint Germain op de linkerborst van het voetbalshirt is zwart en hierin is ook weer een iriserend effect verwerkt. Verder heeft het tenue een brede, zwarte V-hals met aan de binnenkant de naam van de stad. De jumpman van Jordan Brand fungeert daarbij als letter A. De zijkanten van het tenue hebben een zigzag taping in het zwart. Deze band zagen we eerder al terug in verschillende andere tenues van Nike dit seizoen. Het nieuwe Paris Saint Germain vierde voetbalshirt wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met daarop roze logo's van de club en Jordan Brand. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe Paris Saint Germain tenue. 

Uiteraard zijn ook deze Paris Saint Germain tenues weer voorzien van de nieuwste technologieën. De authentic voetbalshirts (de Vapor Match versie) betreffen de tenues die door de spelers gedragen worden. Deze zijn voorzien van de Nike VaporKnit technologie. De replica tenues bevatten de Nike Dri Fit technologie. Beide technologieën zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, voor de ideale performance. De Vapor Match voetbalshirts vallen alleen wat getailleerder en zijn lichter. Rondom het nieuwe voetbalshirt hebben PSG en Jordan Brand overigens ook een casual collectie gelanceerd in dezelfde kleuren als het voetbalshirt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Neymar, Mbappé, Kean, Icardi, Alcantara, Di Maria, Silva, Marquinhos en nog meer spelers. Paris Saint Germain heeft dit seizoen al een drietal voetbalshirts, namelijk het thuisshirt, het uitshirt en 3e shirt

Roze Paris Saint Germain voetbalshirt bestellen

Het Roze Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het tenue € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Het Vapor Match voetbalshirt is € 139,95, de voetbalbroekjes scoor je vanaf € 34,95 & de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je het nieuwe PSG tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Paris Saint Germain bedrukking gebruikt! 

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain voetbalshirt in de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel! 

Roze Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021

Roze Paris Saint Germain voetbalshirt 2021

Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021