Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2020-2021 Jordan Brand

Het nieuwe, vette, Paris Saint Germain derde voetbalshirts is vandaag officieel gelanceerd. Het draait om het Paris Saint Germain Nike/Jordan Brand voetbalshirts. In het derde voetbalshirt speelt Paris Saint Germain vooral de uitwedstrijden in de Champions League in 2020-2021. In de groepsfase van het miljardenbal neemt het keurkorps van trainer Thomas Tuchel het in poule H op tegen Manchester United, RB Leipzig en Basaksehir. Het uittenue wordt bovendien gedragen in een aantal uitwedstrijden in de Franse competitie en beker. Echter in deze competities draagt PSG vaker het witte Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021. Ook dit jaar prijkt het logo van Jordan Brand op de borst van het alternatieve uittenue van de Franse kampioen. Het merk is onderdeel van het merkenportfolio van Nike en het logo van het basketbalmerk prijkt sinds 2018 al op verschillende uittenues van de club.

Paris Saint Germain voetbalshirt Jordan Brand

Alle 3e shirts van Nike zijn dit jaar geïnspireerd door een iconische Nike Air Max sneaker en het nieuwe Paris Saint Germain 3e shirt vormt daar geen uitzondering op. Het Paris Saint Germain 3e shirt 2020-2021 is dit jaar overwegend bordeaux rood met een design van dunne lijnen, die verwerkt zijn in de stof van het tenue. De kleur van het tenue doet overigens denken aan het populaire uitshirt van de club in het seizoen 2006-2007. Ook destijds droegen de Parijzenaren een bordeaux rood voetbalshirt met daarop een all-over print van de Eiffeltoren, een waterlelie en de initialen van de club. Dit shirt werd geïnspireerd door de mode van Louis Vuitton. De mouwen van het Paris Saint Germain derde tenue zijn aan de bovenkant wit en aan de onderkant zwart. Ook de brede v-hals van het tenue van Paris Saint Germain is zwart. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met gouden accenten. De rechterborst bevat de jumpman van Jordan Brand in het goud en de badge van Paris Saint Germain op de linkerborst is een combinatie van zwart en goud. Het logo van sponsor ALL (Accor Live Limitless) prijkt bovendien in het goud op het midden van het tenue. De binnenkant van de hals is voorzien van de naam van de Franse stad: PARIS. De jumpman fungeert in het woord als letter A. Daaronder is ook weer de naam van het basketbalmerk verwerkt. Het tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje met op de pijpen in het goud de logo’s van de club en Jordan Brand. De kousen van het tenue zijn ook bordeaux rood met aan de bovenkant een zwarte band. Op het midden van de kousen staan de jumpman en de naam van de stad in het goud.

De authentic Paris Saint Saint Germain 3e shirts zijn dit jaar weer uitgerust met de Nike Vaporknit technologie en de replica voetbalshirts zijn voorzien van de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De authentic tenues zijn daarnaast wat lichter en vallen strakker om het lichaam. Check hieronder de eerste afbeeldingen van de nieuwe Paris Saint Germain 3e shirts van Jordan Brand, welke vanaf deze maand gedragen worden door spelers als Neymar, Mbappé, Icardi, Di Maria, Bakker, Verratti, Marquinhos, Paredes, Kehrer, Florenzi, Bernat, Draxler en nog meer spelers of check het Paris Saint Germain thuisshirt 2020-2021

Paris Saint Germain 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. Het voetbalshirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. De Vapor Match versie van het tenue is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 139,95. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande shops kun je de PSG tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hierbij wordt de officiële en originele Paris Saint Germain bedrukking gebruikt. 

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain voetbalshirt altijd in deze Paris Saint Germain fanshop! (inclusief de mogelijkheid tot bedrukking)

of de officiële Nike SHOP!