Dit is het Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak 2023-2024

De nieuwe Paris Saint Germain X Jordan Brand collectie bevat ook weer een gloednieuw Paris Saint Germain trainingspak van het basketbalmerk. Dit trainingspak wordt door de spelers van de Franse kampioen vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden en andere wedstrijden waarin het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2023-2024 gedragen wordt. Qua template heeft het trainingspak dezelfde kenmerken als het reguliere Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024 van Nike, maar dan in een andere kleurencombinatie en met het logo van Jordan Brand op de borst.

Paris Saint Germain training sweater Jordan Brand 2023-2024

Dat is ook niet gek. Jordan Brand is onderdeel van het merkenportfolio van Nike en maakt dus gebruik van dezelfde fabrieken en templates als Nike. Het Paris Saint Germain trainingspak van Jordan Brand bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek. De training sweater is grijs/beige. Deze kleur wordt door Jordan ‘’Stone’’ genoemd. Verder heeft de training sweater alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit betreft het standaard template dat bij Nike dit seizoen gebruikt wordt voor alle trainingspakken. Dit template komt tot uiting in de diagonale lijnen en ruiten op de onderkant van de mouwen. Op de rechtermouw is in een sierlijk lettertype de naam van de stad verwerkt: Paris. De training sweater is uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst en de onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, voor een gestroomlijnde pasvorm. De pasvorm van de training sweater is sowieso al getailleerd. Dit heeft alles te maken met het materiaal van het trainingspak. Dit betreft namelijk een combinatie tussen polyester (91%) en elastaan (9%). Dit betreft een elastisch materiaal. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken en zijn zwart. De rechterborst bevat het logo van Jordan Brand, de linkerborst de badge van de club en hoofdsponsor Qatar Airways versiert het midden van de Paris Saint Germain Jordan Brand training sweater. De achterzijde is iets langer, voor extra bescherming.

Paris Saint Germain trainingsbroek Jordan Brand 2023-2024

Het Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak 2023-2024 wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. Ook de trainingsbroek heeft de kenmerken van het Nike Strike template, wat betekent dat de strepen en ruiten op de onderkant van de trainingsbroek staan. Ter hoogte van de heupen staan de logo’s van de club en Jordan Brand. De trainingsbroek heeft verder de standaard kenmerken:

  • Materiaal: 91% elastaan, 9% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in het gehele trainingspak verwerkt
  • Pasvorm: SlimFit
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant
  • Toelopende pasvorm rondom kuiten enkels
  • Zakken met ritsen aan zijkanten
  • Enkelritsen aan de onderkant

Het trainingspak dat door de spelers gedragen wordt tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Deze pakken bevatten namelijk extra knit ventilatiezones, welke zorgen voor een nog betere afvoer van vocht en ventilatie. Deze trainingspakken zijn te herkennen aan de andere structuur en zijn alleen voor volwassenen beschikbaar.

Paris Saint Germain Jordan trainingspak bestellen

Het Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu voor volwassenen en kinderen bestellen. Voor volwassenen zijn de training sweater en de trainingsbroek € 69,95 (los van elkaar) en voor kinderen € 59,95. De authentic training sweater is € 129,95 en de trainingsbroek € 99,95. Check ook andere trainingskleding in deze winkels.

Nike.nl
vanaf € 59.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 59.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 59.95
Bestellen >
Voetbaldirect
vanaf € 59.95
Bestellen >

Dit is het Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak 2023-2024
Dit is het Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak 2023-2024
Dit is het Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak 2023-2024
Dit is het Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak 2023-2024