Dit zijn de legergroene Paris Saint Germain trainingsshirts van Jordan Brand

Paris Saint Germain en Jordan Brand (onderdeel van Nike INC) hebben de nieuwe trainingslijn voor 2024 gepresenteerd! Deze trainingslijn bevat ook weer een tweetal nieuwe trainingstenues en hebben dezelfde kleur als het Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak 2024. De trainingstenues worden door de club uit de Franse hoofdstad gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de France en Europese wedstrijden tijdens de tweede seizoenhelft van dit seizoen. Dit betreft ook direct de laatste collectie van dit seizoen.

Paris Saint Germain Jordan Brand trainingsshirt 2024 - Legergroen

Het Paris Saint Germain Jordan Brand trainingsshirt 2024 is legergroen en bevat verder alle kenmerken van het oude Nike Strike template. Dit betekent dat de mouwen een all-over print van ruiten bevat en het voetbalshirt een ronde hals. Op de zijkanten (met name onder de oksels) bevindt zich een donker vlak. Alle logo’s op het trainingsshirt zijn goud. Ook op dit trainingsshirt prijkt weer het logo van Jordan Brand. Het basketbalmerk is sinds 2019 ieder seizoen verantwoordelijk voor één of twee collecties van PSG. Dit keer betreft dat de collectie rondom het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt. Het merk is dus onderdeel van het moederbedrijf van Nike. Vandaar dat men voor hetzelfde template heeft gekozen als de trainingstenues van Nike. Op de linkerborst prijkt het logo van de Franse kampioen. Dit betreft een monochroom logo. Het logo is namelijk in stijl van de kleuren van het trainingstenue: legergroen/goud. Hoofdsponsor Qatar Airways staat ook in het goud op het trainingsshirt. Het trainingstenue wordt gecompleteerd door een groen trainingsbroek met aan de zijkanten een zwart vlak. Het trainingsshort bevat bovendien hetzelfde patroon als op de mouwen van het shirt. Ook op het trainingsbroekje staan de logo’s van Jordan Brand en Paris Saint Germain.

Paris Saint Germain warming-up shirt 2024

Het Paris Saint Germain warming-up shirt 2023-2024 heeft twee tinten legergroen en wordt gekenmerkt door het patroon van vlekken. Dit patroon is geïnspireerd door de iconische Elephant print op de sneakers van Jordan Brand. Dit is namelijk het thema van het Paris Saint Germain 4e shirt. Ook het warming-up shirt is uitgerust met een ronde hals en alle logo’s staan op dezelfde plek als op het trainingstenue. Het inloopshirt kan gecombineerd worden met wedstrijdbroekje of het trainingsbroekje.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Paris Saint Germain Jordan Brand trainingskleding bestellen

De Jordan Brand Paris Saint Germain trainingskleding kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het trainingsshirt € 49,95 en voor kinderen € 44,95. Het warming-up shirt kun je bestellen vanaf € 59,95. Check ook de andere Paris Saint Germain

Dit zijn de legergroene Paris Saint Germain trainingsshirts van Jordan Brand
Dit zijn de legergroene Paris Saint Germain trainingsshirts van Jordan Brand