Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021

Paris Saint Germain en Nike hebben vandaag het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021 officieel gelanceerd met de leus ''Together we are invincible/PARIS.'' In dit tenue spelen de Parijzenaren de Ligue 1, Coupe de France en Champions League uitwedstrijden in 2020-2021. Dit seizoen staan de tenues van Paris Saint Germain geheel in het teken van het 50 jarig bestaan van de voetbalclub. In 1970 fuseerden de clubs Paris FC en Stade Stade Germain en was Paris Saint Germain een feit. Dat is dit jaar precies vijftig jaar geleden. Zowel het Paris Saint Germain thuisshirt als uitshirt zijn een ode aan de ontwerper van de traditionele Paris Saint Germain tenues: Daniël Hechter.

Paris Saint Germain uit shirt en tenue 2020-2021

Qua design haalt het Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021 inspiratie uit het uitshirt van het seizoen 1995-1996, het seizoen waarin Paris Saint Germain haar eerste Europese prijs won. In 1996 won PSG namelijk de Europa Cup II (de Europa Cup voor bekerwinnaars) door in de finale in het Koning Boudewijnstadion in Brussel Rapid Wien met 1-0 te verslaan door een doelpunt van N'Gotty. Andere spelers uit dit elftal waren Djorkaeff, Patrice Loko, Bernard Lama en Alain Roche. Het Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede verticale rode band over het midden van het tenue, welke geflankeerd wordt door een dunne, blauwe band aan weerszijden. Dit design wordt ook wel het zogenaamde Hechter design genoemd. Dit design werd in 1973 geïntroduceerd door de toenmalig Paris Saint Germain voorzitter en ontwerper Daniël Hechter. Hij liet zich inspireren door de iconische Ajax voetbalshirts, dat in die periode drie keer achter elkaar de Europa Cup I gewonnen had.

Verder is het nieuwe Paris Saint Germain uittenue uitgerust met een klassieke polo kraag in het blauw. Op de rechterborst prijkt een blauwe swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds eind jaren '80 kledingsponsor van de Franse topclub en vorig jaar werd het contract tot 2032 verlengd. De andere borst bevat het logo van de club uit de Franse hoofdstad en op het midden van het tenue prijkt sponsor ALL. Op de linkermouw prijkt het logo van subsponsor QNB. Verde ris de onderkant van het uitshirt nog uitgerust met een detail. Het label aan de onderkant is geheel in stijl van de Franse driekleur. De achterkant van het voetbalshirt is geheel wit.

Het voetbalbroekje van het Paris Saint Germain uittenue is wit en bevat ook de logo's van Nike en de club. De kousen van het uittenue zijn wit en hebben ook het Hechter design. Het midden van de kousen bevatten een rode band, geflankeerd door twee blauwe banen. Daaronder staat het logo van Nike met de naam van de stad. De authentic tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de zogenaamde Vaporknit technologie en de replica tenues bevatten de Dri Fit technologie, welke zorgen voor de perfecte afvoer van vocht en zweet & voor ventilatie. De Vaporknit voetbalshirts zijn wat lichter en vallen wat strakker. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Paris Saint Germain uitshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mbappé, Neymar JR, Icardi, Silva, Di Maria, Verratti, Marquinhos, Draxler, Paredes en andere spelers.

Paris Saint Germain uitshirt bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu voor volwassenen en kinderen bestellen. De prijs van het Vaporknit voetbalshirt is € 139,95 en de replica versie is voor volwassenen € 84,95. Voor kinderen heeft het voetbalshirt een prijs van € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 voor kinderen en voor volwassenen zijn de voetbalbroekjes € 39,95. De kousen hebben een prijs van € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain uitshirt in de Paris Saint Germain fanshop!  (inclusief de mogelijkheid tot bedrukking)

of de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel! 

Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021

Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021