New York City thuisshirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het nieuwste New York City thuisshirt van adidas. In dit voetbalshirt speelt New York City de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Yankee Stadium gedurende het seizoen 2021 en 2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het New York City FC thuisshirt 2021-2022 is dit jaar weer geheel lichtblauw en wordt gekenmerkt door de brede verticale banen in twee tinten lichtblauw. Deze banen worden geflankeerd door dunnere lijnen en in de banen is het clublogo van New York City FC verwerkt. Verder is het tenue uitgerust met witte accenten. De ronde hals is wit en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de mouwen en de band aan de onderkant van de mouwen.  De mouwen bevatten de officiële Major League Soccer badges. Deze zijn geheel in stijl van de de clubkleuren van New York City FC. Op de linkerborst prijkt de clubbadge en de andere borst bevat het logo van adidas. Sponsor Etihad prijkt op het midden van de New York City FC tenues. Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als sterren als de spelers van New York City FC dit voetbalshirt dragen? Klik dan direct op de button om dit tenue te kopen. Hier kan je je New York City shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!